loader
bg-category
Goodluck USA, Kina og Rusland Lov om ikke at hakke hinanden

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

I en overraskende udvikling har Rusland og Kina underskrevet en cybersikkerhedsaftale denne fredag, da Xi Jinping besøgte Moskva i denne uge for at fejre anden verdenskrigs ende. Ifølge eksperterne har disse lande underskrevet en traktat om at blive enige om ikke at foretage cyberangreb på hinanden. Det skal bemærkes, at Kina for nylig accepterede, at det har en hær af hackere.

Ifølge Wall Street Journal kunne disse nye bånd blive grundlaget for nye cybersikkerhedsrelationer mellem disse to lande. Den russiske regering har skrevet en aftale på deres hjemmeside, der fortæller, at Kina og Rusland er blevet enige om ikke at udføre cyberangreb på hinanden, da dette forårsagede intern politisk og socioøkonomisk forstyrrelse.

Kina og Rusland er en af ​​de største rivaler i USA på alle områder, og en sådan meddelelse vil helt sikkert medføre nogle bekymringer for Obama-administrationen. Begge lande blev enige om at udveksle informationer relateret til ny teknologi, cyber sikkerhedstrusler sammen med informationsudvekslingen mellem de retshåndhævende myndigheder.

Efter de seneste sanktioner mod Rusland på grund af Ukraines krise, er Rusland nødt til at revurdere sin strategi og forsøger at se på øst og reducere sin afhængighed af vest. For nylig blev det afsløret, at russiske hackere overtrådte i Det Hvide Hus og læste Barack Obamas e-mails.

Bortset fra alt dette har Rusland fortaler for bedre kontrol over internettet efter Edward Snowdens åbenbaringer. Tidligere kaldte den russiske præsident Vladimir Putin Internet "et CIA-projekt."

For Rusland er aftalen med Kina om at samarbejde om cybersikkerhed et vigtigt skridt i retning af at dreje mod øst ", fortæller Oleg Demidov, en cyber-sikkerhedskonsulent ved PIR-centret Wall Street Journal. "Samarbejdsniveauet mellem Rusland og Kina vil sætte præcedens for to globale cyber-sikkerhedsbeføjelser," tilføjer han.

Billede: Navalbrasil.com

Anbefales: 5 mest farlige hackere af all tid Kina accepterer endelig det har en hær af hackere

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer