loader
bg-category
Nu kan du WhatsApp pengene til dine venner

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Hvad hvis du løber tør for kontanter og har brug for en hurtig og nem måde at spørge dine venner om penge på? Her er en god nyhed for dig. Efter offentliggørelsen af ​​Facebooks gratis pengeoverførselsfunktion via Messenger, har socialnetværket nu besluttet at bringe en lignende funktionalitet til sin instant messaging service WhatsApp.

Axis Bank, Indiens tredje største private bank, har besluttet at gøre det lettere at overføre penge til dine venner via applikationer som Facebook, WhatsApp, Twitter eller via e-mail eller SMS.

Dette bliver mulig ved hjælp af Ping Pay service fra banken og udfordrer sine rivaler HDFC Bank og ICICI Bank. Rajiv Anand, koncernchef, retail banking hos Axis Bank sagde:

"Dette er den eneste ansøgning, som du kan sende og bede om penge. Overførslen af ​​midler er øjeblikkelig, mens der i andre platforme er en ventetid på 30 minutter til en dag. "

Denne ven-til-ven pengeoverførsel sker via Immediate Payment Service (IMPS) af NPCI og i øjeblikket indiske brugere kan sende op til Rs. 50.000 pr. Dag til deres venner ved hjælp af denne tjeneste.

Hvordan fungerer denne Ping Pay-tjeneste for WhatsApp?

For at sende pengene, vil du indtaste mængden og indstille en hemmelig kode, som du vil dele med modtageren. Nu efter at du har slået knappen "Send", vil pengene blive overført og straks modtaget af modtageren på WhatsApp eller andre platforme sammen med en besked.

Modtageren skal overføre pengene til hans / hendes bank inden for 15 dage, og hvis du ikke gør det, overføres pengene tilbage til dig.

Virksomhederne i disse dage fokuserer mere på smartphones mere end nogensinde, og dette fokus er velbegrundet, da de mobile virksomheder skal prioriteres, for at være konkurrencedygtig.

Vil du prøve denne funktion? Fortæl os i kommentarer nedenfor!

Billedkreditter: mobileshop.eu, Business Standard

Anbefalet: Efter taleopkald, Gratis WhatsApp Videoopkald kommer snart

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer