loader
bg-category
BitTorrent Inc. lukker BitTorrent nu, Kicks Out co-CEOs

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: I en email til medarbejderen har BitTorrent-grundlæggeren meddelt, at de medfølgende administrerende direktører Robert Delamar og Jeremy Johnson er blevet fjernet fra deres respektive stillinger og bestyrelsen. Variety har lært fra kilder, at selskabet lukker deres streaming service BitTorrent Now.

BitTorrent Incs Netflix drømme er nu ude af deres hoved. Variety har rapporteret, at torrent-selskabet lukker Bittorrent Now-tjenesten. BitTorrents grundlægger Bram Cohen fortalte om beslutningen i en intern email tidligere i ugen.

BiTtorrent Nu er co-administrerende direktører Robert Delamar og Jeremy Johnson gå ud af virksomheden sammen med et ukendt antal medarbejdere. De medfølgende administrerende direktører er også blevet fjernet fra BitTorrents bestyrelse. CFO Dipak Joshi er blevet forfremmet til at tage rollen som den midlertidige administrerende direktør.

Bortset fra afslutningen af ​​BitTorrent Now streaming-tjenesten, vil BitTorrent også lukke portene for sin produktionsstudio i Los Angeles.

De medansatte CEO'er blev udnævnt i april for at arbejde på virksomhedens ambitiøse audio- og video-streaming service svarende til Netflix og Spotify. BitTorrent havde planer om at samarbejde med uafhængige kunstnere og vært deres musik på sin platform.

Beslutningen om at afværge streamingtjenesten skyldes muligvis økonomiske byrder, da selskabet brugte en masse penge på BitTorrent Now, og det gik "ude af kontrol", Variety lært fra en kilde.

Dette er anden gang, BitTorrent Inc. har lukket ned en mediedistributionstjeneste. I 2008 lukkede firmaet sin BitTorrent Entertainment Store, som indeholdt indhold fra større Hollywood-produktioner.

Virksomheden har stadig sin live streaming nyhedskanal leveret via sin BitTorrent Live service. Fra nu af kører BitTorrent Now hjemmeside normalt uden tegn på eventuel nedlukning.

Kilde: Variety

Hvis du har noget at tilføje, fortæl os i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer