loader
bg-category
Oculus Connect Big Announcements: Touch Controller og Wireless VR Headset

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: En masse store hardware-meddelelser skete på Oculus Connect 3-begivenheden, hvor Mark Zuckerberg viste demoen for Oculus 'nye VR-teknologi. To store produkter var Touch og Santa Cruz VR headset prototype sammen med Oculus øretelefoner og apps til den mobile VR platform.

Ved Oculus Connect 3-arrangementet skete der en masse VRed-ting på scenen. Facebook CEO Mark Zuckerberg havde den digitale hjelm og konverserede med andre Facebook-folk, Lucy og Michael. De tre blev repræsenteret af deres animerede avatarer. De gik til Zucks hus, hvor han tog en VR selfie med Priscilla og Beast.

Oculus, et Facebook-selskab, har investeret 250 $ millioner i udviklingen af ​​sine VR-teknologier, og det planlægger at investere i en anden $ 250 millioner investering til et helt VR-økosystem, som vil omfatte VR-hardware og indhold. Arrangementet var primært fokuseret på to store hardwareprodukter, Touch og Santa Cruz sammen med nogle andre meddelelser.

Berør håndkontrollen

Touch er stort set et par håndcontrollere, som du kan bruge til at interagere med den virtuelle virkelighed. Ligesom Zuckerberg og andre var i stand til at flytte hænder i videoen, skiftes kameraets feed og bevæger sig i 360 grader.

$ 199-enheden kan spore naturlige håndbevægelser og bevægelser. Den leveres med en ekstra sensor og et stik for at få hænderne på gitaren i Rock Band VR-spillet.

Oculus Rift og Touch combo vil være op til forbestilling den 10. oktober til $ 798.

Santa Cruz VR-headset

Et nyt VR-headset med navnet Santa Cruz blev præsenteret af CEO Mark Zuckerberg på Oculus Connect-arrangementet. Hardwareen blev brugt til at demonstrere indendørs-sporing. I stedet for en ekstern sensor bruger Santa Cruz et internt kamera til at spore brugerens position i den virtuelle virkelighed. Dette gør VR-headsettet til en trådløs enhed og holder brugeren ikke bundet til en rækkevidde.

Santa Cruz er kun prototype fra nu af. Zuckerberg sagde at de ikke har produktet endnu. Men denne nye kategori af Oculus VR-produkt vil helt sikkert eksistere i den nærmeste fremtid.

Oculus Partier og Værelser, Avatarer

Andre bemærkelsesværdige meddelelser på arrangementet var Oculus Parties og Oculus Rooms. I Oculus-parterne kan du tale med otte personer i en enkelt samtale. Oculus Rooms er en slags fælles chatrum, hvor du kan interagere med dine venner i den virtuelle virkelighed. Du vil være i din avatar formular, som kan tilpasses på en milliard måder. Alle mennesker er et Oculus Room bruger den samme app eller se en film sammen.

Parterne og værelserne vil være tilgængelige for Gear VR om et par uger. De vil gøre deres vej til Rift i 2017.

VR Apps, Oculus-øretelefoner

Oculus planlægger at udvide sit mobile økosystem.Omkring 400 mobile VR-apps er tilgængelige for Gear VR (som huser en smartphone inde i den), som Oculus har lavet i samarbejde med Samsung. Dette omfatter en række first-person spil.

For Touch og Rift-headsettet vil spil blive lanceret næste år. Men de har forhåndsviset nogle af titlerne som Arktika. 1, Lone Echo, Landfall, Robo Recall.

Oculus har arbejdet på en teknologi kaldet Asynchronous Timewarp (ASW), som gør det muligt for et spil at køre ved halv framerate, men giver den samme oplevelse som den oprindelige gengivelse ville gøre. Dette ville reducere specifikationerne for den eksterne computerhardware, der kræves for at behandle dataene og til sidst reducere omkostningerne.

Bortset fra den visuelle hardware blev der også annonceret et par Oculus Earphones på arrangementet. Det vil blive prissat til $ 49.

Virksomheden arbejder på en masse VR software platforme til både underholdning, uddannelse andre områder.

Kilde: Oculus VR

Hvis du har noget at tilføje, fortæl os i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer