loader
bg-category
Middle Finger Emoji er ankommet, Microsoft First Company til at støtte det

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Brug og popularitet af emoji er steget eksponentielt i løbet af de sidste par år, og dagens samtaler er langt fra komplette uden disse. Alle messaging apps og sociale netværk har deres eget sæt emoji, og du kan nemt udtrykke dine følelser.

Men at skabe ny emoji og implementere den med en fælles standard er en hård opgave. Nogle gange kan denne hårde opgave blive en kontroversiel opgave.

Der er en emoji, der har været et debatemne, og Microsoft er blevet det første firma til at støtte "omvendt hånd med langfinger forlænget" eller simpelthen langfinger emoji.

Ifølge Emojipedia understøtter Windows 10 nu langfinger emoji. Imidlertid nægtede Apple i sin seneste iOS 8.3 opdatering at inkludere denne muligvis offensiv emoji. Men software gianten troede ikke så meget og inkluderede det i det kommende operativsystem.

Denne langfinger emoji er nysgerrig forblev fraværende form OS X, Android, IOS og Windows indtil nu.

Grå er den neutrale farve i Windows 10:

Efter Unicode-anbefalingen vil Windows 10 have standard hudfarve som grå (den nye race-neutrale standard). Apple og Google bruger en lys gul skygge som standard tone, men Microsoft vil nu bruge grå som standard.

Et udvalg af hudtoner er til stede for de mest emojier, der ligner menneske.

Kan du lide mellemfingeren emoji? Fortæl os i kommentarer nedenfor!

Anbefales: Sådan installeres Windows 10 IoT på Raspberry Pi 2 Microsoft gør det sjovt med Android-opdateringer, kalder det "Big Pile of. ... Code"

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer