loader
bg-category
Samsung taber $ 26 milliarder markedsværdi på grund af "eksploderende" Galaxy 7 Smartphones

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Efter flere eksplosioner af Galaxy Note 7, for nylig besluttede Samsung at tilbagekalde alle 2.5 millioner enheder af smartphone. Dette har medført et stort slag for virksomheden i form af omsætning på 26 mia. USD i markedsværdi.

Da Samsung lancerede Galaxy Note 7, blev det hyldet som den bedste smartphone nogensinde oprettet. Dette var den meget tiltrængne foryngelse for Samsung efter en middelmådig 2015. Desværre var Samsungs behagelige ferie ikke længe. Ifølge de seneste data har indtil nu mere end 70 Galaxy Note 7'er eksploderet alene i USA.

Omkring to uger siden meddelte Samsung, at det ville huske alle 2,5 millioner Galaxy Note 7 enheder efter at have indset, at et defekt batteri forårsagede eksplosionen. Dette har resulteret i tabet på 26 mia. USD markedsværdi de seneste to dage.

I weekenden har Samsungs aktier nået næsten 11 procent. På den anden side gik Samsungs lager kun op efter lanceringen af ​​Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge.

Det er muligt, at en udbredt tilbagekaldelse af enheder måske har foruroliget investorerne og gjort dem spørgsmålstegn ved deres beslutning om at investere i virksomheden.

Efter eksplosionerne har forskellige regeringer trukket ind og bedt folk om at holde op med at bruge disse smartphones.

Samlet set ser det ud som et stort slag, der skal fungere som et tilbageslag i sin kamp med Apple. Det forudses også, at Samsung måske skal annoncere Note 7 efterfølger meget tidligere for at komme sig.

Har du fundet denne artikel til hjælp? Glem ikke at droppe din feedback i kommentarfeltet nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer