loader
bg-category
Happy Programmers Day! Lad os fejre denne lejlighed!

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Den 256. dag hvert år fejres som programmørens dag. Interessant er 256 den højeste kraft af to, der er mindre end 365. Den falder den 13. september i de fælles år og 12. september i springår. Denne dag er en international professionel dag anerkendt i mange virksomheder og organisationer. Det er endda officielt anerkendt i Rusland som "Programmerens dag."

Bare hvis din medprogrammerer venner og kolleger har travlt med at ignorere dine opkald, kan det skyldes, at de er optaget af at fejre Programmersdag.

Programmørens dag fejres på den 256. dag i året. Ja, det er det maksimale antal værdier i en byte. Derfor falder denne dag den 12. september i springår og 13. september i fælles år.

Nogle af jer måtte argumentere for, at 7. januar også anerkendes som den første internationale programmørsdags, som blev lanceret i 2007. Men i 2009 underskrev den russiske præsident Dmitry Medvedev et dekret og erklærede årets 256. dag som "dagen for Programmeren ", ifølge Wikipedia.

Hvorfor viser logoet 1111 1111? Det er 255, ikke 256.

Nå, hvis du overvejer direkte konvertering, er 1111 1111 den 256. værdi. Det er fordi 1. januar er 0000 0000. Så, at fejre anledningen på den 256. dag giver mening.

Det er også lidt ked af at se, at programmørernes dag hvert år bliver ignoreret. Så i år, hvis du kender en programmør, der er derudover optaget kodning, tag lidt tid til at ønske dem godt og del dette indlæg for at sprede ordet.

Tak til alle programmører derude, der er optaget af at lave programmer og skabe underværker.

Happy Programmers Day!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer