loader
bg-category
MIT skaber et kamera der kan læse bøger uden at åbne dem - Fossbytes

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Brønden af ​​opfindelser, MIT, har chokeret verden igen. Denne gang med et kamera, der kan læse siderne i den lukkede bog. Billedbehandlingssystemet holdt over en bog bruger terahertz-stråling til at identificere forskellige sider og teksten skrevet på dem.

En af de foretrukne hobbyer i de tidligere tider var at læse bøger. Folk indulged sig i verden af ​​fiction romaner og anden litteratur. Derfor blev udtrykket bookworm berømt.

Grunden til, at jeg fortæller alt dette er den seneste opfindelse af MIT, som er en seriøs bogorm. Det er et nyt kamera, der kan læse teksten skrevet på en side uden at se siden. Kameraet, når det hænger over en lukket bog, kan læse alle siderne.

Forskningen var i gang ved Institut for Medier og Videnskab af MIT Media Lab. Udgivet i Nature Communications, har forskningen til formål at skabe et nyt billeddannelsessystem, der kan registrere tekst skrevet i en lukket bog. For øjeblikket kan kameraet kun læse teksten til de første 9 sider. Forskerne testede for en bunke papirer med et enkelt bogstav på hver side, og kameraet kunne identificere bogstaverne på de første ni sider.

Billedbehandlingssystemet bruger højfrekvent terahertz-stråling til at trænge ind i bunken af ​​sider. Vi er bekendt med, hvordan røntgenstråler kan trænge gennem genstande, en udbredt anvendelse af medicinsk videnskab. Terahertz-stråling - falder mellem mikrobølger og infrarød på det elektromagnetiske spektrum - har nogle ekstra fordele. Det kan bruges til at skabe frekvens signaturer af forskellige kemikalier, fordi absorptionen af ​​forskellige terahertz frekvenser forekommer i forskellige grader i tilfælde af forskellige kemikalier. Dette hjælper kameraet forskelligt mellem papiret og den skrevne tekst (blæk).

For at forstå dybden, viser terahertz-strålingen at være mere effektiv end de ultralydbølger, der normalt anvendes. Korte udbrud af terahertz-stråling transmitteret af kameraet er taget af en modtager efter refleksion. Systemet udnytter også begrebet tidsopløsning til at identificere individuelle sider i bogen og måle afstanden mellem dem.

Et stort problem foran forskerne er at tackle den signalstøj, der dannes på grund af terahertz-strålingen, der hopper i andre retninger på grund af manglerne på sidefladen. Det er derfor, at terahertz billeddannelsessystemet i øjeblikket er begrænset til at detektere ni sider.

Terahertz-billedteknologien er en ny aktør, og der er meget arbejde på dette område. Men det præsenterer sig selv som et godt valg til store digitaliseringsprojekter udført af biblioteker over hele verden. De bliver ikke nødt til at vende hver side af touch-me-ikke-forvandlet litteratur og tage et øjebliksbillede. "Metropolitan Museum i New York viste stor interesse for dette, for de vil for eksempel se på nogle antikke bøger, som de ikke engang vil røre ved", siger Barmak Heshmat, medforfatter af forskningen papir.

Se terahertz-strålekameraet i MIT Media Labs video:

- via MIT News

Hvis du har noget at tilføje, fortæl os i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer