loader
bg-category
Kommende Linux Distributions Releasing I september 2016

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Hver uge bliver vi mødt med nogle store Linux distribution release. I september, som ikke er en undtagelse, forventer vi udgivelser af haler, openSUSE Leap og Ubuntu. Mens du vil kunne prøve den endelige udgivelse af sikkerhedsfokuserede Tails 2.6, vil openSUSE og Ubuntu komme i beta-outfits.

Haler 2.6

Udgivelsesdato: 9. september 2016

Den næste version af sikkerhedsfokuserede Debian-baserede Linux distribution Tails er slated for at komme frem den 9. september 2016. Det skal bemærkes, at Tails har en tidsbaseret udgivelsesplan (6 uger), der er tilpasset Firefox ESR.

Haler eller Amnesic Incognito Operativsystem er en live CD / USB, der kommer med det formål at give fuldstændig online anonymitet til en bruger. Alle udgående forbindelser er tvunget til at passere gennem TOR. Hale er designet til ikke at efterlade noget digitalt fodaftryk, når systemet er slukket.

Tale om ændringerne, Tails 2.6 vil blive sendt med nyere teknologier og opdaterede softwarepakker. For at få en detaljeret ide om hvad der kommer, er Tails 2.6 RC1 ude nu, og du kan teste det. Det er baseret på TOR 0.2.8.6 for at sikre bedre support til TOR netværkskommunikation. Icedove, Thunderbird e-mail-klient til Linux, opdateres nu til version 45.2.0. Andre større ændringer kommer i form af støtte til flere Wi-Fi-adaptere og lydkort. For det komplette sæt af ændringer kan du læse hele changelog.

- Tails Roadmap

openSUSE 42.2 Beta 2

Udgivelsesdato: 21. september 2016

openSUSE 42.2 Beta 2 er slated for at komme frem den 21. september 2016. openSUSE er en populær og fællesskabsdrevet Linux distribution, der kommer i to versioner. Den ene version - openSUSE Tumbleweed-er fokuseret på konstante opdateringer og en anden one-openSUSE Leap-on stabilitet.

openSUSE-udviklere siger, at Leap er til "pragmatiske og progressive" teknologimodtagere. "Denne distribution af hybridvirksomheder er det sikre valg, fordi det har stabiliteten i en virksomhedsfordeling med community-built-pakker," ifølge openSUSE.

Af hensyn til stabilitet besluttede Beta 1-udviklingsholdet at gå med ældre udgivelser som systemd 228 og Qt 5.6. For de ændringer, der kommer til Beta 2, bliver vi nødt til at vente på den endelige ændring log.

openSUSE Leap får en mindre udgivelse hver 12 måneder og en stor udgivelse ca. 36-48 måneder. Taler om den aktuelle batch, inden den endelige udgivelse af openSUSE Leap 42.2, Beta 2, Beta 3, RC1 og RC2 endnu ikke er frigivet. Se skemaet nedenfor:

- openSUSE køreplan

Ubuntu 16.10 Yakkety Yak Beta 2

Udgivelsesdato: 22. september 2016

Udviklingsprocessen for Ubuntu 16.10 foregår, og denne meget populære Linux-distribution har allerede nået beta-stadierne af udvikling. Den første beta blev frigivet i sidste måned, men kun for opt-in smag. Den anden og sidste beta er planlagt til at ankomme den 22. september. Sammenlignet med Beta 1, er Beta 2 mere forventet, da den almindelige version af Ubuntu (med Unity desktop) vil deltage i udgivelsen.

Den første beta kom med opdaterede softwarepakker. For opstartssessionen erstattede systemstart Opstart. Mens Beta 1 var baseret på Linux-kernen 4.4 LTS, vil den endelige version blive drevet af Linux-kernen 4.8. Den endelige udgave forventes at bruge GNOME 3.20. Enheden 8 vil også være tilgængelig til test.

- Ubuntu 16.10 Køreplan

Venter du ivrig efter nogen af ​​disse udgivelser? Del dine synspunkter i kommentarfeltet nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer