loader
bg-category
Dell XPS 13 Developer Edition - Linus Torvalds 'favoritprogrammeringsbibliotek

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Vi ved, at Fedora er Linus Torvalds 'foretrukne Linux distro og han kan ikke lide Debian. Men hvad med hans foretrukne programmeringsbibliotek? I et seneste Google+ indlæg afslørede Torvalds, at han for nylig købte en Dell XPS 13 Developer Edition og det ligner en "meget solid maskine."

For få uger siden skrev Linux-skaberen Linus Torvalds et Google+ indlæg og bad om sine tilhængers input på en ny bærbar computer. Han bad om en "real core i5 eller i7", som han kunne bruge til at opbygge Linux-kernen. I et andet Google+ indlæg fortalte Torvalds for nylig, at han har fundet en ny bærbar computer til sine programmeringsbehov.

Før jeg går videre, lad mig fortælle dig om de ting, han ledte efter i en bærbar computer. Torvalds bruger ikke sin bærbare computer som en desktop udskiftning. I stedet bruger han det til rejser. Så det var nødvendigt at være ret lille og let. Andre krav indeholdt en god skærm. Interessant nok bekymrer Torvalds ikke om "hele dagen batterilevetid" og touch-screen.

"Jeg har det godt med 8 GB / 256 GB RAM / SSD. Jeg har boet med 4 GB, når jeg er på vej i flere år, jeg vil ikke gøre det mere, men jeg har heller ikke brug for store mængder RAM. Jeg kompilerer kernen, jeg kører ikke store VM'er eller andre ulige ting, "skrev han.

Før man besluttede den endelige bærbare computer, havde Torvalds få muligheder. Han overvejede Asus UX305UA, Lenovo X1 Carbon, Dell XPS 13 og Lenovo Yoga 900. Til sidst besluttede han at afvikle med Dell XPS 13 Developer Edition, som følger med forudinstalleret Ubuntu-operativsystem.

Dell XPS 13 leveres med en 13,3 tommers skærm med en 3.200 x 1.800 berøringsskærm. Det er 280 pixels per inch-60 pixels mere end en MacBook Pro med retina display.

Vi kender ikke til nøjagtige hardware specifikationer for Torvalds 'XPS 13, men dens populære model leveres med 2,2 GHz 6th Generation Intel Core i7-6560U Skylake processor, 16GB DDR3 RAM og en 512GB SSD.

Dell hævder, at XPS 13 leveres med et 12-timers batteri, takket være dets 56wHT, 4-Cell batteri. Selv om der er nogle mindre problemer med denne maskine, står den høj som en af ​​de bedste bærbare computere rundt.

Så hvis du er villig til at købe en ny maskine, kan du give Dell XPS 13 Developer Edition en prøve. Glem ikke at droppe din tilbagemelding i kommentarfeltet.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer