loader
bg-category
Microsoft til at starte overfladen All-in-one PC næste måned

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Microsofts oktober hardware lancering begivenhed kan byde velkommen et nyt medlem til sin Surface familie, siger rygter mølle. Forudsat at være kodenavnet som "Kardinal", kan en alt i et skrivebord være i linjer fra Redmonds hus sammen med nogle hardwarebumps til de eksisterende Surface-enheder.

Ryktemøllen har churned ud muligheden for en helt ny Microsoft Surface hardware under lanceringen begivenhed dette efterår, muligvis den sidste uge af oktober. Enheden ville være en alt-i-en Surface PC fra Microsoft, som antages at have fået kodenavnet "Cardinal".

Kardinal kan være Microsofts forsøg på at sætte en Windows-enhed på arbejdspladserne eller i forbrugernes stuer. Også for at udfylde kløften mellem Surface Pro, Surface Book og det nyligt lancerede Surface Hub, som er en tv-størrelse touchscreen enhed til samarbejde. Så, desktop AIO'er i værkerne synes at være en åbenbar tanke.

AIO'erne kommer måske i forskellige skærmstørrelser, sandsynligvis 21 "FHD, 24" 4K og 27 "4K, som det blev rapporteret af Windows Central sidste måned.

En anden Overflade enhed i samtalen, Surface Phone, må ikke blive sat på launchpad i år. Hardware-lanceringsbegivenheden kan også se en hardwareopdatering til en masse eksisterende Microsoft Surface-enheder og pakke ud for nogle OEM-enheder.

I de sidste par år er Microsoft blevet seriøs og oprigtig over sin hardwarevirksomhed. Sandsynligvis vil virksomheden tilbyde et tillæg for sit krympende skrivebordsmarked, som langsomt bliver fanget af mobilenheder, der kører på Googles Android.

- via ZDNet

Hvis du har noget at tilføje, fortæl os i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer