loader
bg-category
Open Source Leader Red Hat Lands På Forbes '"Verdens mest innovative virksomheder" Liste

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Red Hat Inc. er landet på den 25. position på Forbes 'verdens mest innovative virksomhedsliste. Red Hat er grundlagt for mere end 20 år siden, og er den eneste open source-virksomhed på listen. Red Hat CEO Jim Whitehurst har kaldt denne anerkendelse en hyldest til Red Hat kollegaer rundt om i verden og open source community.

Red Hat Inc., verdens førende leverandør af Linux-baserede open source-løsninger, har meddelt, at den har landet på Forbes 'verdens mest innovative virksomhedsliste.

Virksomheden er opført som det 25. mest innovative selskab i verden. Denne anerkendelse markerer Red Hats fjerde udseende på denne liste (2012, 2014, 2015, 2015). Tilbage i 2011 fandt virksomheden også et sted på Forbes 'verdens mest innovative vækstvirksomheder, ifølge Red Hat.

Red Hat blev grundlagt i 1993 med det formål at levere open source softwareprodukter til virksomheden. Gennem årene har Red Hat i open source-samfundet været tilknyttet virksomhedens operativsystem Red Hat Enterprise Linux, almindeligvis kendt som RHEL.

Red Hat leverer opbevaring, middleware, applikationer, administrationsprodukter, support og meget mere. Red Hat er også kendt for at bidrage med mange gratis softwareprojekter. Af de nuværende data er Red Hat den næststørste virksomheds bidragyder til Linux-kernen.

Interessant nok er Red Hat det eneste open source software firma på Forbes 'Worlds Most Innovative Companies liste.

Her er hvad Red Hat CEO og præsident Jim Whitehurst har at sige om denne udvikling:

"Det er altid en ære at se Red Hat's navn på denne liste. I dag er open source et standardvalg for innovation, og mere end 90 procent af Fortune 500-virksomhederne er afhængige af Red Hats open source-løsninger. Denne anerkendelse af Forbes er en hyldest til ikke kun Red Hat-medarbejdere rundt om i verden, men også til de open source-samfund, der kører samfundsdrevet innovation. "

Har du noget at tilføje? Glem ikke at droppe din feedback i kommentarfeltet nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer