loader
bg-category
For første gang nogensinde er Apples iOS-fejlfrekvens højere end Android

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Apples iOS-mobiloperativsystem anses generelt for mere stabilt i forhold til Googles Android-operativsystem. I henhold til de seneste rapporter fra Blancco Technology Group (BTG) i 2. kvartal 2016 har iOS-enheder imidlertid udført dårligt. Disse fejlfrekvenser er relateret til ustabil Wi-Fi-forbindelse og appkrascher.

Ifølge en undersøgelse fra Blancco Technology Group (BTG), der er leveret af mobilteknologien, er Apples iOS-enheder krasjet to gange i andet kvartal af 2016 i forhold til den foregående. Denne pludselige stigning i fejlfrekvenserne har gjort iOS-som generelt betragtes som mere stabil og sikrere end Android-mere ustabil end Googles OS.

Undersøgelsen antyder, at iOS-enheder i løbet af første kvartal af 2016 oplevede 25 procent fejlfrekvenser. I løbet af næste kvartal steg denne procentdel til 58 procent. I løbet af Q1 og Q2 oplevede Android-operativsystemet fejlfrekvenser på henholdsvis 44% og 35%.

iPhone 6 viste sig at være mere udsat for fejl (29%) i forhold til mere pålidelige flagskibe iPhone 6s (23%) og iPhone 6s Plus (14%). Hvis vi taler om de største årsager til fejl, nævner rapporten de apps, der afslutter uden advarsel (65%) og ustabil Wi-Fi-forbindelse (11%).

BTG har afsløret, at de højere fejlfrekvenser kunne tilskrives Apples iOS 9.3.1-opdatering i marts og iOS 9.3.2-opdateringen i maj.

På den anden side blev Android udsat for problemer med kameraet (10%), batteri (10%) og touchscreen ydeevne (7%). Disse problemer i Android-enheder kan igen tilskrives fejlbehæftede opdateringer.

BTG har udarbejdet denne rapport ved at overvåge SmartChk, dens service, der kører tests på smartphone og tabletter. Virksomheden nævner, at den har analyseret millioner af enheder fra Europa, Nordamerika og Asien.

Hvis vi sammenligner iOS- og Android-applikationerne, var iOS en klar vinder. Efterfulgt af synkronisering af Google Contacts, var appen Google Play sandsynligvis mislykket. I Apples iOS-enheder var tredjeparts apps som Snapchat, Instagram, Facebook og Messenger mest sandsynligt at gå i stykker.

Læs den detaljerede BTG-rapport her.

Har du fundet denne artikel til hjælp? Glem ikke at droppe din feedback i kommentarfeltet nedenfor.

Nu Watch:

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer