loader
bg-category
Mød Manjaro Linux Gaming 16.06 - En Arch Linux-baseret Linux Distro For Gamers

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Det er på tide at møde Manjaro Linux Gaming, et Arch Linux-baseret operativsystem, der er designet til spil. Denne Linux distro kommer med mange open source software og emulatorer til at hjælpe dig med gaming. De overordnede indstillinger af operativsystemet er blevet justeret for at passe til spillernes behov.

Manjaro Linux, baseret på Arch Linux, er kendt for sin brugervenlighed og tilgængelighed. Arch Linux er selv berømt for at være let, hurtig og kraftfuld. Manjaro Linux tager de store funktioner i Arch og efterlader sin tekniske karakter, hvilket gør sig til en blødende kant Linux distro.

I denne artikel vil jeg introducere dig til en fællesskabsudgave af Manjaro Linux operativsystem, der er fokuseret specielt på spillere. Byg på toppen af ​​Arch Linux, Manjaro Linux Gaming kommer med mange værktøjer til at hjælpe dig i spil.

Dette spil operativsystem leveres med et meget brugerdefineret Xfce desktop, der har fået en mørk makeover for at gøre tingene let i øjnene.

"Jeg satte XFCE Start Menu, File Manager, og alt til Dark Theme. Så det vil være meget let for dine øjne, "forklarer bygherren.

Som forventet kommer Manjaro Linux Gaming til at blive forudindlæst med en lang liste af open source-software til spillere. For at gøre spil problemfri har udvikleren som standard slukket søvntilstanden.

Den første rigtige udgivelse af Manjaro Linux Gaming 16.06 vil blive frigivet efter udgivelsen af ​​kommende Manjaro Linux 16.06 "Daniella", der vil bringe mange applikationer til projektet. Disse applikationer omfatter Audacity, Conky Manager, KdenLIVE, Mumble, OBS Studio, OpenShot, PlayOnLinux, Shutter, Skype, VirtualBox og Wine.

Manjaro Linux 16.06 vil indeholde forskellige spilemulatorer som DeSmuME, Dolphin Emulator, DOSBox, Fceux, Gens / GS, PCSXR, PCSX2, PPSSPP, Stella, VBA-M, Yabause og ZSNES.

Taler om Terminal add-ons, Monjaro Gaming bringer Color, ILoveCandy og Screenfetch.

- Via Softpedia

Har du fundet Manjaro Linux Gaming interessant? Glem ikke at droppe din feedback i kommentarfeltet nedenfor.

Grib denne pakke og blive en hardcore spiludvikler!

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer