Microsoft køber Game Streaming Service 'Beam' for at bekæmpe Twitch og YouTube

Microsoft køber Game Streaming Service 'Beam' for at bekæmpe Twitch og YouTube
Microsoft køber Game Streaming Service 'Beam' for at bekæmpe Twitch og YouTube
Anonim
Image
Image

Korte byte: Microsoft har meddelt, at den ville erhverve spillets streaming platform Beam, som blev til stede i januar i år. Beam tilbyder brugerinteraktionsfunktionaliteter i sine strømme udover den regelmæssige ur- og chatoplevelse.

Den nyeste aktør i videostreamingsområdet er Beam, som blev lanceret i januar i år. Beam er ganske mindre end de nuværende streaming platforme som Twitch og YouTube, men det giver noget lovende. Beams vigtigste USP er brugerinteraktionen, der leveres i streamen, i modsætning til Twitch og YouTube, der i øjeblikket fokuserer på se og chatoplevelse.

Folk, der ser en videospilstrøm via Beam, kan også spille spillet i realtid. De kan bruge kontrollerne på skærmen til at interagere med spillet og hjælpe streamer. "En af de bedste dele om Beam er, at interaktivitet er let for streamers at aktivere og tilpasse, og er designet til at arbejde med ethvert spil", siger Chad Gibson, Partner Group Program Manager of Xbox, live i et blogindlæg.

Algoritmer udviklet af Beam gør en konklusion af, hvilke handlinger der skal udføres efter at have analyseret svaret fra tusindvis af seere af et spil, der streames i realtid.

For nylig er det blevet meddelt, at Beam vil blive medlem af Microsoft-familien.

"Det har altid været min drøm at få indflydelse i spillernes verden over hele verden, og jeg er meget begejstret for at kunne meddele, at vi tager endnu et stort spring mod at gøre den drøm til virkelighed … Beam er blevet erhvervet af Microsoft! "- skrev Matt Salsamendi, medstifter og administrerende direktør hos Beam.

Efter Beams køb af Microsoft bliver det en del af Xbox-fællesskabet. "Som en del af Xbox kan vi scalere hurtigere, end vi nogensinde har været i stand til før. Vi udvider teamet, styrker vores infrastruktur og vigtigst af alt, fortsætter med at vokse og støtte det fantastiske samfund på Beam, "fortsatte Matt.

Der vil ikke forekomme væsentlige ændringer på Beam-platformen, før købet er afsluttet. Matt vil være leder af Team Beam hos Microsoft.

Aftalen vil helt sikkert være til gavn for begge parter. Under Microsofts tag kan videospil-streamingtjenesten udnytte de mange penge og andre tekniske ressourcer. For Microsoft kunne det være et højtydende brændstof til at drive deres Xbox-raket og give en stiv konkurrence til den rivaliserende PlayStation.

Hvis du har noget at tilføje, fortæl os i kommentarerne nedenfor.

Populært emne.