loader
bg-category
Denne infographic viser hvordan touch screen fungerer og hvad er dens typer? - Fossbytes

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

En infographic viser arbejdet med en berøringsskærm.Den smukke grafiske illustration beskriver også de typer berøringsskærme, der i øjeblikket bruges i de fleste enheder som smartphones, tabletter, fjernsyn osv.

Touchscreen er en brugerindgangsenhed implementeret i forskellige elektroniske enheder, der spænder fra smartphones, tabletter, fjernsyn, computere til digitale kontrolskærme installerede bildashboards. Denne type indgangsenhed kræver fysisk kontakt mellem dens berøringsfølsomme del og brugerens hånd, mere præcist fingrene. Touchskærmen fungerer dog selv, hvis du forsøger at bruge den med din fod eller næse. De kræver bare kontakt med en menneskelig kropsdel.

Berøringsskærme er af to typer:

tændkabler - Touch er detekteret af tryk på skærmen ved hjælp af en finger eller stylus.

Kapacitive - Touch er registreret af opladningen til stede i vores finger. En særlig type stylus er påkrævet for sådanne skærme.

Der findes også andre typer berøringsskærme, men det kapacitive og resistive er den mest populære type. Selv modstandsskærmens berøringsskærme bliver forældede med tiden, og de er ringere end den kapacitive type.

Her er en fantastisk infographic af How Stuff Works, som vil tage dig ind i verdens berøringsskærme:

Hvis du har noget at tilføje, fortæl os i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer