loader
bg-category
Microsoft lancerer MS-DOS Mobile, et nyt operativsystem til telefoner

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Microsoft går i old school og i dag lancerede den et nyt OS designet til Lumia smartphones - MS-DOS Mobile. Da jeg kom på tværs af denne nyhed på Windows officielle blog, vidste jeg, at det var noget relateret til April Fools Day. Når jeg læste videre, kom jeg til at vide, at det er noget i virkeligheden. Microsoft har brugt en betydelig mængde tid til at udvikle dette, og det bør ikke være præcist kaldt en April Fools Day "joke", fordi en app eksisterer i virkeligheden. Dette er en af ​​de mest udførlige April Fools 'pranks jeg nogensinde har set, og det er lidt tættere på virkeligheden.

Microsoft har forsøgt som noget i fortiden at gøre sin Widows Phone OS mere populært blandt masserne, og det er en anden indsats i samme retning. I lanceringsvideoen til MS-DOS Mobile siger Microsoft:

"I dag lancerer Microsoft MS-DOS Mobile, et nyt OS designet specielt til Lumia smartphones. Microsoft går tilbage til, hvor produktiviteten startede for millioner af mennesker, lancering af et smukt simpelt OS.

MS-DOS Mobile preview er en vigtig download for dem, der husker livet før Windows, dem, der ønsker at gå tilbage til BASIC, eller endda de, der ønsker at starte op i DOS for første gang. "

I MS-DOS Mobile kan du navigere ved at indtaste DIR og for at få adgang til mapperne, skal du bruge cd-kommandoen. Microsoft har designet denne app for at give dig den nostalgiske følelse kombineret med de moderne operationer. Din elskede C: / har lavet et comeback, og nu kan du få adgang til DOS, BASIC og mere med MS-DOS Mobile.

For at gøre dig mere nostalgisk, er der et klassisk Rock Paper Scissors spil og et B / W kamera til ASCII eller CGA selfies.

Her er nogle sjove kommandoer, jeg fandt i MS-DOS Mobile:

HJÆLP: Kend alle kommandoer

VINDE: Start Windows 3.1

VER: Viser dig MS-DOS-versionen

DATO: Ja, det er April Fool's Day

FARVE: Ændre måden MS-DOS Mobile ser ud og spiller med farver

EN: Type A: At gå helt tilbage til floppy disks

Download MS-DOS OS-appen til Lumia-telefoner fra nedenstående link:

MS-DOS Mobile

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer