loader
bg-category
SanDisk lancerer første USB-drev til telefoner med type-C-stik

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

I betragtning af vækstmarkedet for smartphones besluttede en af ​​de største flashminneoplagringsproducent SanDisk at lancere et Dual USB-drev til smartphones. SanDisk Dual USB-drev giver brugerne mulighed for at gemme og dele oplysninger fra smartphone og tablet direkte uden brug af et USB-datakabel.

Den nye SanDisk Dual USB-drev har en type C-stik. Selvom Type C-stik ikke anvendes hyppigt af smartphones i dag, men Analytics forudser, at 12% af de samlede håndsæt vil være forsynet med dette stik i 2016. Standard USB-USB eller USB 3.0-port erstattes af USB Type C til en hurtigere overførselshastighed.

Dette slankere og reversible USB Type C-design frigives for første gang, og det giver dig en kraftfuld løsning, der kan bruges både til mobilenheder og pc'er.

Type C-porten antages også at være ledet til Windows 10-enheder og Apples uanmeldte næste Retina MacBook Air. "Med den hurtigt voksende mængde indhold, der er fanget på mobile enheder, ved vi, at forbrugerne ønsker nemme måder at klare alt på," sagde Dinesh Bahal, vicepræsident for produktmarkedsføring på SanDisk.

SanDisk Dual USB-drevet er bygget som det har både Type C-porte og USB i fuld størrelse, der er fastgjort til hinanden, og det vil have en hukommelsesopbevaring på 32 GB.

Fortsat strategien for at målrette smartphone-brugere, har SanDisk for nylig udgivet et nyt microSD-kort med større kapacitet. Med dette nye 200 GB Ultra microSDXC-kort brød SanDisk sin egen lagerkilde på 128 GB lagerplads på et hukommelseskort.

SanDisk Dual USB-drev er tilgængelig fra 2. kvartal 2015, men prisoplysningerne er endnu ikke tilgængelige.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer