loader
bg-category
Linux Mint 18 Endelig Ankommer - Download kanel og MATE Edition ISO-filer her

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte:Ventetiden til sommerens hotteste Linux distro er slut, og du kan endelig downloade udgivelsesversionen af ​​Linux Mint 18 "Sarah". Ofte kaldet den bedste Linux distribution til stationære pc'er, Mint 18 leveres med nye funktioner og Linux 4.4 LTS Kernel.

Opdatering: Linux Mint 18 er nu officielt udgivet og tilgængelig til download over hele verden.

Linux Mint 18 "Sarah" er endelig kommet for at gøre din Linux desktop oplevelse bedre. Mens Linux Mint 18-downloaderne endnu ikke er på projektets officielle hjemmeside, er de nyeste versions ISO-filer tilgængelige for download via det irske spejl. Det er muligt, at Linux Mint-projektet venter på, at de globale spejle synker.

Selv om der ikke er nogen officiel meddelelse på Linux Mint-webstedet, er udgivelsesnotaterne til Linux Mint 18s MATE og Cinnamon-udgaver nu levende.

Hvis du kigger på de endelige udgivelsesnotater af kanel og MATE, vil du ikke mærke mange ændringer. Vi har allerede skrevet om de vigtigste funktioner i Linux Mint 18 i en tidligere artikel, der fortæller om et nyt tema, X-Apps og forbedret hardware support.

Masser af forbedringer og funktioner i Linux Mint 18

Baseret på dette års en af ​​de største udgivelser, dvs. Ubuntu 16.04 LTS, forventes Linux Mint 18 at fortsætte arven af ​​Linux Mint 17.3 "Rosa".

Denne langfristede udgivelse leveres med Linux 4.4 LTS Kernel og tilbyder tunge tilpasningsmuligheder for hardcore Linux-elskere. Den nye base til Mint sikrer nye systemstabler, tonsvis af opdateret software, nyere drivere og X.Org.

Meget populære applikationer som Dropbox, Steam, Spotify og Minecraft er også tilføjet til Software Manager.

Mint 18 Kanel udgave kommer med kanel 3,0

Linux Mint 18 kanel har den nyeste kanel 3,0, der bringer en bedre og poleret opdateringsmanager. Det introducerer også en ny æstetisk følelse baseret på Arc GTK tema i form af Mint-Y tema.

Den nye udgivelse bringer også sammen nye apps designet specielt til Linux Mint, GTK3 support til de fleste apps, Gufw grafisk firewall værktøj og MDM 2.0 login manager.

Mint 18 MATE udgave leveres med MATE 1.14

Baseret på MATE 1.14 desktop-miljø, indeholder Linux Mint 18 MATE-udgaven næsten alle systemforbedringer man kan finde i kaneludgaven.

Ifølge Mint 18-udgivelsesnotaterne vil Linux Mint 18 fortsætte med at modtage sikkerhedsopdateringerne frem til 2021. Også indtil 2018 vil Mint-udviklingsholdet være fuldt fokuseret på denne udgivelse og vil ikke begynde at arbejde på en ny base.

Download Linux Mint 18 ISO og torrent filer:

Download Linux Mint 18

Har du fundet denne artikel til hjælp? Glem ikke at droppe din feedback i kommentarfeltet nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer