loader
bg-category
Cotap, The WhatsApp for arbejdspladsen, bringer fildeling med integrationer med topspillere

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Cotap er en opstart startet af Jim Patterson og Jack Parker sidste år er en mobil messaging ansøgning til virksomheden. Disse to er tidligere ledere af Yammer. Yammer bruges til privat kommunikation inden for organisationer og er et eksempel på virksomhedens sociale software. Yammer blev solgt til Microsoft for 1,2 milliarder dollar.

De havde til formål at gøre Cotap 'Whatsapp til arbejdspladsen'. Forbrugerspecifikke apps som Whatsapp og WeChat kræver telefonnumre, men Cotap tillader brugere at finde og oprette forbindelse til andre brugere, der deler deres virksomheds email domæne. Cotap blev først lanceret til mobile brugere. Nu afslører de en ny version af produktet for at imødegå et bredere publikum. Cotap flytter sig frem til mobildeling, og flyttes ind i fildelingsværktøjer og integrerer med populære eksisterende tjenester som Dropbox, Google Drive og Microsoft OneDrive.

Billede: venturebeat.files.wordpress.com

"Cotap lancerede oprindeligt med iOS og Android, men at være mobil først betyder ikke kun mobil," forklarer Patterson. "Meget af vores brug blev drevet af folk, der brugte iMessage før, og de vil gerne fortsætte med at gå problemfrit mellem det, de laver ved deres skrivebord og hvad de gør på mobilen."

Med denne service kan Cotap fungere som et mellemliggende punkt for denne lagertjeneste. Bruger kan drage fordel af synkroniserede meddelelser, hvilket betyder, at noterne læses på en platform, vil blive markeret på den anden side, og diskussioner eller projekter initieret på en kan bæres på enhver platform.

"Forskellen mellem os og Yammer er som forskellen mellem Whatsapp og Facebook," siger Patterson. "Yammer er ikke målrettet mod nogen specifikt, mens dette er meget specifikt om, hvem du vælger at målrette mod."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer