loader
bg-category
Dette massive diagram sammenligner 81 Hacker Friendly Single Board Computers (Linux og Android)

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Ønsker du at købe en ny single board computer til at begynde at opbygge nye ting? Før du gør det, skal du tage et kig på det ultimative hacker bord sammenligning diagram, der fortæller dig de vigtigste funktioner og pris på disse SBCs.

Mens Raspberry Pi og Arduino er velkendte single board computere, er der tonsvis af andre bestyrelser til rådighed, hvis du vil begynde at lave nye ting og hacking.

Disse hacker boards varierer med hensyn til pris, processor, RAM, lagring og andre specifikationer. Mens de fleste af dem understøtter både Linux og Android, er nogle af dem Linux-eksklusive.

Nå, hvis du tænker på at købe et nyt hackerbræt, vil jeg gøre din beslutningsproces nemmere.

Folkene på Hackerboard har lavet et behemoth-diagram, der indeholder 81 forskellige brædder og sammenlignet deres egenskaber og pris.

Kriterierne for at blive inkluderet på dette diagram var open-spec og Linux-venlighed. Mens definitionen af ​​open-spec er lidt sløret, refererer den normalt til brædderne, der kommer med omfattende specifikationer til rådighed for offentligheden.

Hvis du vil vide mere om et bestemt bord, har Hackerboard fået dig alle dækket. Ved hjælp af dette diagram kan man nemt se forskellene og styrken af ​​disse plader på ingen tid.

Download Hackerboard diagrammet her.

Glem ikke at checke disse fantastiske tilbud på Raspberry Pi og Arduino.

Har du fundet denne artikel til hjælp? Glem ikke at droppe din feedback i kommentarfeltet nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer