loader
bg-category
Google manipulerer søgeresultater for mere trafik: Studie

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Fra at være en opstart i 1998 med et motto til organisere verdens oplysninger og gøre det universelt tilgængeligt og nyttigt, for at blive internettet for internettet har Google Inc. opnået, hvad ingen andre kunne drømme om.

Googles uofficielle slogan var "Do not be evil". Nå, med de nylige påstande og de igangværende prøvelser skaber det ret ironi. Ifølge en undersøgelse af et samarbejde fra Harvard Business School og Columbia Law School, bliver Google Inc. anklaget for ændre søgeresultaterne til gavn for sit eget imperium.De resultater, som Google tilbyder, er skævt, når brugerne spørger om de lokale virksomheder som restauranter, butikker, film og andre webtjenester. som konkluderet af forskergruppen.

I afsnittet "Er Google nedværdigende søgning?", Udgivet af Michael Luca og medforfatter af Tim Wu, er der blevet påtaget alvorlige påstande på Google om at manipulere resultaterne og påvirke de små virksomheder.

Undersøgelsen fandt Google-produceret indhold forekommer dårligere end organiske søgeresultater. Brugere, der deltog i en "randomiseret kontrolleret prøve" (A / B-test), søgte efter forskellige lokale tjenester, var 45% mere tilbøjelige til at "engagere sig i universelle søgeresultater, når resultaterne er organisk bestemt."

Undersøgelsen blev finansieret af Yelp, som er en kendt Google-antagonist. Yelp Yelp er en onlinetjeneste, der gennemgår anmeldelser af lokale virksomheder, fødevareforretninger og giver oversigtsdata til små investorer.

Dette er imidlertid ikke første gang, når Google er blevet anklaget for at misbruge sin magt over internettet. Virksomheden er allerede under kontrol og står over for alvorlige tillidsforhold i EU.

US Federal Trade Commission gennemførte en undersøgelse af Google Inc. vedrørende dens anti-rival taktik. Agenturets rapport offentliggjorde senere, at Google forringede sine egne standarder for søgningen og viste sine egne virksomheder på toppen af ​​siden for at rykke mere trafik.

Midt i alle påstande er Google stadig betragtes som den bedste søgemaskine af mange.

Er du enig i beskyldningerne eller har en anden mening ?? Lad os vide i kommentarer ..

Kilde: Forskningspapir

For flere opdateringer og interessante historier fra fossBytes, abonner på vores nyhedsbrev. [newsletter_signup_form id = 1]

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer