loader
bg-category
USB Killer Version 2.0 brænder og ødelægger din computer

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Producenten af ​​USB Killer er her med USB Killer version 2.0 - en mere avanceret version af computer fritning USB-drev. Killer USB v2.0 er mere raffineret, da det nu dumper -220V direkte på USB-signalkablerne.

Tidligere i år fortalte jeg dig om et proof-of-concept computerbrændende USB Killer-drev, som var designet af en russisk forsker kendt som "Dark Purple" i onlineverdenen. Han skabte sammen med sine kolleger fra sin arbejdsplads et USB-drev, der kunne ødelægge en bærbar computer på ingen tid.

Nu har Deep Purple besluttet at udvikle USB Killer Version 2.0 - en ny version af sin computer fritning USB Killer pen drive. Som du ville forvente, er USB Killer version 2.0 kraftigere end sin forgænger og kan gøre meget mere skade.

Forskeren brugte et lille bord, en DC / DC-konverter, en FET og et par hætter til at oprette den første USB Killer-drev. Når USB-killer blev tilsluttet til pc'en, opladede omformeren kappen til -110V og dumpede derefter den spænding i USB-signalkablerne. Denne proces blev gentaget til computeren eller porten stegt.

USB Killer Version 2.0 er mere raffineret, da det nu dumper -220V direkte på USB-signalkablerne.

"Hovedfunktionen i den nye version af enheden er øget to gange," output "spændingen, det er nu 220 (strengt taget minus 220). Også i den nye version var indsatsen rettet mod at gøre enheden endnu mere kompakt, som i den første version havde lidt ændring af kroppen, så alting passer " beskriver mørk lilla.

I videoen nedenfor viser Dark Purple, hvordan han ødelagde sin nye Thinkpad X60, mens han testede USB Killer 2.0.

Efter stegning af bærbar computer skrev Deep Purple, "Bare rolig om den bærbare computer, det nye bundkort er på vej - og den bærbare computer vil leve igen. "

Det skal bemærkes, at det ikke er et helt nyt koncept, og USB-drev bruges som et gyldigt våben for at kompromittere systemet i air-gapped-netværk.

Så tag et øjeblik, før du indsætter et nyligt fundet USB-drev i din bærbare computer, da det kunne dræbe din bærbare computer.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer