loader
bg-category
Det er på tide at få dig selv til en 3D Selfie med CloneMe

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Hver anden dag er vi forbløffet over de stadigt stigende anvendelser af 3D-udskrivning. Fra printproteser til børn til en hel bil er 3D-trykning etableret som fremtiden for fremstilling. Langs de tilsvarende linjer har en Bengaluru-baseret start CloneMe besluttet at komme op med en unik ide, der giver dig mulighed for at udskrive dine egne 3D-trykte replikaer.

Har du nogensinde forestillet dig en miniaturiseret figur af dig selv, som du kunne lege med? Nu er det muligt. De allestedsnærværende selfies har nu flyttet til det næste niveau af tre dimensioner takket være en Bangalore-baseret start CloneMe, der bruger 3D-udskrivning til at skabe miniaturiserede replikaer af mennesker såvel som genstande.

3D-udskrivning, som vi ved, er en opbygget proces, hvor en genstand er skabt fra et digitalt billede ved at placere et materiale, lag på lag, i den krævede form. Skaberen bag denne opstart, CloneMe, er Siddharth Rathod, en Bengaluru-født 24-årig kandidat i Elektronik og Kommunikation fra Bangalore.

Opstarten er allerede begyndt at fungere ved at åbne en butik i byen, og det tiltrækker en stor menneskemængde på grund af innovationen.

Lad os nu se, hvordan processen virker - først får kunden sin kropp skannet ved at stå på en drejeskive og vender mod en scanner. Ligesom et kamera er til 2D-fotografi, er en scanner til en 3D-trykt figur.

Efter at være klikket, overføres billedet til CloneMes produktionsenhed hos Gandhi Nagar, hvor statuetterne fremstilles. Det tager endnu fire til syv dage at levere produktet, afhængigt af størrelsen af ​​replikaen. Innovatørduoen har til hensigt at udvide anvendelsen af ​​produktet til medicinske ydelser sammen med arkitektoniske designs og gaver.

3D-udskrivning kunne have store applikationer i det medicinske område, hvor kirurger kan skære ned på tid og penge ved at skabe 3D-replikaer af kroppsdelene, hvor de skal foretage en operation.

Alt vi kan håbe nu er, at dagen ikke er for langt, når vi vil se børnene leger med deres egne miniature replikaer.

Del dine synspunkter om 3D selfie startup CloneMe i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer