loader
bg-category
John McAfee: "Obama Administration kender ikke betydningen af ​​privatlivets fred"

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Fremstilleren af ​​McAfee antivirusog beskyttelse af personlige oplysninger John McAfee er igen i overskrifterne. I sin seneste opdatering understreger han behovet for kryptering og kalder det en nødvendighed. Bashing de regeringer, der kræver restriktioner for krypteringsforanstaltninger, siger han, at Obama-administrationen mangler den reelle forståelse af privatlivets fred.

John McAfee, den mest farverige præsidentkandidat, er en del af Libertarian Party. Software-pioneren solgte det første kommercielle antivirusprogram i 1980'erne. Mens han har haft sin egen andel af kontroverser i sin fortid, tilbyder han nu nogle visdomsord til præsidenten.

I en op-ed, der gik online netop i går, taler han om de regeringer, der arbejder for at overbevise teknologibedrifterne om at åbne bagdøren i deres enheder og ikke udvikle ubrydelig kryptering. "Jeg tror, ​​at Obama-administrationen ikke har nogen reel forståelse af, hvad" privatliv "virkelig betyder," sagde han.

Han skriver om de mange typer private kommunikationsmetoder, vi bruger i vores daglige liv. Opkald mennesker som "ufuldkomne skabninger, fyldt med grådighed, jalousi, vrede, frygt, misundelse og had - samt nåde, kærligheds håb og medfølelse", begrunder han behovet for krypterede kommunikationskanaler.

John McAfee sammenligner at tale med sin kone sidder ved siden af ​​ham, og en person sidder tusindvis af miles væk lige. Han anvender dette argument for at understrege behovet for en høj grad af privatlivets fred.

"I denne alder af kommunikation, der spænder over både afstand og tid, er det eneste værktøj, vi har, der nærmer sig en" hviske "kryptering. Når jeg ikke kan hviske i min kones øre eller ørerne hos mine samarbejdspartnere, og skal kommunikere elektronisk, så er kryptering vores redskab til at holde vores hemmeligheder hemmelige, "skriver han.

Bashing synspunkter hos efterretningstjenester og regeringer, siger han, at hvis kryptering er forbudt og bagdøre sættes i krypterede produkter, vil manny kommunikationskanaler blive afskåret.

"Kan du da forestille dig virkningen på vores verdens handels sundhed og vitalitet. Og hvis kryptering er styret, vil vi alle kræve regeringens godkendelse at hviske ind i ørerne hos vores koner, venner og forretningsforbindelser? Vil hviske revisorer være den næste kommende og kommende regerings besættelse? "Siger han.

Du læser den komplette op-ed af John McAfee på BI.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer