loader
bg-category
Moto X, Moto G og LG G3 Få Android Lollipop 5.0 Update foran Nexus Devices

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Android Lollipop 5.0 Update er begyndt at gøre udseendet til nogle flagskibsapparater. Hvis du tænker på, at Googles helt egne Nexus-enheder er de første enheder, der får Android Lollipop 5.0 Update, er du forkert.

De enheder, der modtager denne Android Lollipop 5.0 Update er: nyeste flagskibsenhed af LG-LG G3-smartphone, Moto X og den ulåste version af Second Generation Moto G.

Læs vores komplette artikel dedikeret til udgivelsen af ​​Android Lollipop 5.0 Update på forskellige enheder:Hvilke telefoner får Android 5,0 Lollipop Update meget snart? Kend her!

Efter første test i sidste uge modtager Moto X Android Lollipop 5.0 Update i Nordamerika, med resten af ​​verden snart at følge. Partnerskabet mellem Motorola og Google har lettet denne hurtighed. Den ulåste version af Second Generation Moto G er også rapporteret at modtage Android Lollipop 5.0 Update.

Hoved til indstillinger> om telefon> software opdateringsside og se om din Moto X eller Moto G-enhed er klar til opdateringen.

Denne opdatering på Moto G er af størrelse 236.7MB over-the-air, og opdateringer på Moto X og LG G3 ligner dette. "Vi er spændte på at annoncere en ny softwareopdatering til Moto G (2nd Generation) af Motorola. Denne opdatering bringer Android 5.0 Lollipop til din telefon sammen med andre forbedringer, "ifølge de officielle udgivelsesnotater til Moto G's Lollipop-opdatering.

LG sagde, at det vil begynde at sende ud Android Lollipop 5.0 Update til sin nyeste flagskibs smartphone, LG G3. Denne opdatering vil blive rullet ud i Polen om få dage og derefter senere de andre lande. Google er generelt på forkant med at skubbe opdateringerne til sine Nexus-enheder - Nexus 5m Nexus 7 og Nexus 10-tabletter, men denne gang ser Google ud til at ligge bagud. Rapporter tyder på, at Google skulle udrulle Android Lollipop 5.0 Update tidligere i denne uge, men udsat på grund af behovet for at rette nogle fejl.

Android 5.0 Lollipop har nogle fantastiske funktioner. Læs vores indlæg top fem bedste, men mindre kendte funktioner i Android 5.0 Lollipop for at kende dem alle.

En Google-repræsentant fortalte CNET i sidste uge, "Vi havde sagt, at Lollipop vil begynde at løbe ud til Nexus-enheder i november, og det er stadig tilfældet."

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer