loader
bg-category
Verdens første Ubuntu-baserede smartphone går til salg for kun € 170

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Verdens første Ubuntu-baserede Smartphone sælges til kun € 170 i Europa via BQ.com gennem en række flash-salg. Ubuntu annoncerede planerne for Ubuntu smartphone tilbage i begyndelsen af ​​2014. Fristen for telefon telefonen blev bestået i 2014, men Canonical annoncerede i går om den allerførste ubuntu-drevne Smartphone Aquaris E4.5.

Ubuntus nye brugerintervalområder fokuserer på tre punkter:

  • En helt ny mobil oplevelse for folk
  • Et smartere og dynamisk økosystem til udviklere
  • Flere muligheder og frihed til producenter og mobiloperatører

"Lanceringen af ​​de første Ubuntu-smartphones er en vigtig milepæl," udtaler Canonical CEO Jane Silber i en redegørelse.

Specifikationen af ​​Ubuntus første smartphone er helt acceptabel med hensyn til prisen. Telefonen er drevet af en Quad-core 1.3Ghz Cortex A7-processor, der løber op til 1,3 GHz med 4,5 tommer skærm, 8 megapixel bagkamera og dobbelt sim.

Cristian Parrino, vicepræsident for mobil, sagde, at Ubuntu ønsker at engagere brugerne på et helt andet niveau med deres enheder, og han vil have erfaringen at være på samme måde som brugeren vil tænke over det ved at levere en glat og engagerende oplevelse.

Se hurtigt på specifikationerne for første Ubuntu Smartphone Aquaris E4.5:

Nøgle Specifikationer
Operativ system Ubuntu
Processor Quad-core 1.3Ghz Cortex A7
Display / Opløsning 4,5 tommer skærm
Kamera 8 megapixel bageste, 5 megapixel front
Opbevaring 4-8GB + SD
SIM-support Dobbelt SIM-kort
Pris €170

Oplysninger om salget vil blive afsløret omkring starten af ​​den næste uge. Den præcise dato vil blive offentliggjort på Twitter-konti for BQ og Ubuntu. Detaljerne vil også blive publiceret på Ubuntu Facebook samt Google+ sider.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer