loader
bg-category
Microsoft lancerer sin "Last Lumia" telefon den 1. februar, ifølge rapporter

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Microsoft er rygter om at afsløre Lumia 650 - den sidste Lumia-telefon - den 1. februar. Ifølge kilderne vil det være en forretningsfokuseret budget-smartphone, der kører det nyeste Windows 10 Mobile-operativsystem. Den sidste Lumia-telefon betyder dog ikke slutningen af ​​Windows 10 Mobile. I stedet forventes Microsoft at fortsætte med sin lange rumored Surface Phone lineup.

Efter at have afskrevet det meste af sin forfalskede Nokia-aftale lovede Microsoft at lancere en mere imponerende telefonlinje. I fortiden har selskabet kæmpet for at konkurrere med sine Android- og iOS-modparter og genoplivet sin markedsstrategi flere gange.

I løbet af de sidste par måneder har vi set nye avancerede Windows 10 mobile enheder Lumia 950 og Lumia 950 XL. En rapport fra Windows Central hævder, at Redmond planlægger at afsløre sin budget Lumia 650 smartphone snart.

Rumored Specifikationer for Lumia 650:

Denne enhed vil angiveligt være et forretningsfokuseret håndsæt med en 5-tommers skærm, 8 GB internt lager, 1 GB RAM, et 8 megapixel primært kamera og et 5 megapixel bagkamera. Rapporten fortæller, at selskabet vil afsløre detaljerede specifikationer og prisfastsættelse den 1. februar i løbet af lidt fanfare.

Telefonen kører på Windows 10 uden for boksen og leveres med dobbelt SIM-support. Det siges at være drevet af en Snapdragon 210 eller 212 processor under emhætten. Andre funktioner kan omfatte Qualcomm Quick Charge 2.0, Bluetooth 4.1, NFC, HD Voice og Wi-Fi-opkald.

Lumia 650 forventes at ankomme i en slankere metaldesign i forhold til de eksisterende Lumia-telefoner.

Overflade Telefon - Fremtiden for Windows 10 Mobile?

Den sidste Lumia-telefon betyder ikke enden af ​​Windows 10 Mobile. I stedet forventes Microsoft at fortsætte med sin lange rumored Surface Phone lineup. Dette flagskib Microsoft-enhed er kendt som 'Panos Phone' - opkaldt efter Microsoft Surface-hovedet panos Panay.

Tidligere har Panay antydet muligheden for Surface Phone ved at sige: "Over tid vil du have en sammenhængende tråd mellem produkterne, især hardware."

Surface Phone kunne gøre et usandsynligt udseende i årets Mobile World Congress, der afholdes fra 22. februar i Barcelona. Microsoft har hidtil ikke annonceret sine Mobile World Congress 2016-planer.

I en anden relateret nyhed har Sony netop sendt ud invitationer til sin MWC 2016 begivenhed. Mens virksomheden er tavs om de kommende annoncer, kunne vi se en ny mid-range-telefon eller en slags smartwatch fra Sony på arrangementet.

Bliv afstemt med fossBytes, vi dækker MWC omfattende for at fortælle dig om de seneste annoncer.

Læs også: Lenovo gør verdens første smartphone drevet af Googles projekttango

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer