loader
bg-category
WhatsApp Grundlægger: "WhatsApp er nu gratis for alle brugere for evigt"

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Ifølge WhatsApp grundlægger Jan Koum, den Facebook-ejede messaging app WhatsApp vil droppe sin 99 cents årlige forbrug gebyr. Denne erklæring blev lavet af grundlæggeren af ​​WhatsApp Jan Koum i München. Det ville være interessant at se, hvilke andre måder der vil blive udforsket af virksomheden for at tjene penge fra sin massive 900 millioner brugerbase.

I øjeblikket har WhatsApp over 900 millioner aktive månedlige brugere og er virkelig populær blandt sine brugere. Nu har firmaet besluttet at tabe $ 1 abonnementsafgiften.

Ifølge sin grundlægger Jan Koum vil det årlige forbrugsgebyr yderligere bidrage til, at dette firma vokser og vil også medvirke til at tiltrække flere brugere. Før implementeringen af ​​denne politik var en brugers første års brug gratis med efterfølgende år pålagt.

Afskaffelse af årlige afgifter har opvarmet markedet på 'hvordan Facebook vil tjene penge fra sin WhatsApp messaging app?'. Traditionelt tjener Facebook, paraplyfirmaet til WhatsApp, penge fra sine produkter ved at hente data og sælge annoncer.

"Mange WhatsApp-brugere har ikke et debet- eller kreditkortnummer, og de bekymrede over, at de ville miste adgangen til deres venner og familie efter deres første år. Så i løbet af de næste par uger fjerner vi gebyrer fra de forskellige versioner af vores app, og WhatsApp opkræver ikke længere dig for vores service, "ifølge et blogindlæg fra WhatsApp.

Men i tilfælde af WhatsApp er denne tilgang sandsynligvis ikke velkommen af ​​mange brugere. Fordi der er en overflod af messaging apps derude giver en masse alternativer til rådighed for at vælge imellem, hvis WhatsApp besluttede at følge denne vej.

På den anden side siger WhatsApp, at det vil undersøge forskellige måder, som lader brugerne kommunikere med virksomheder og andre organisationer for fremtidig indtjening. Men det er for tidligt at sige.

Ifølge Koum er der ikke skrevet nogen sådan kode for at lette denne ændring endnu. Virksomheden vil stadig ikke forpligte sig til, om det vil tilføje videoopkald i fremtiden eller ej.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer