loader
bg-category
Fremtidige processorer fra Intel og AMD vil kun støtte Windows 10

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: I et skridt, der vil påvirke virksomhedernes beslutninger, har Microsoft meddelt, at fremtidige siliciumchips fra Intel, AMD og Qualcomm kun vil understøtte Windows 10. For de eksisterende Intel Skylake-brugere, der kører Windows 7 og 8, har Redmond udgivet en liste over PC'er, der fortsat vil få vigtige sikkerhedsrettelser kun for de næste 18 måneder. Microsoft har skylden Windows 7's manglende evne til at adapt sig selv til de nye silicium arkitekturer.

I den seneste ændring til opdateringspolitikken har Microsoft meddelt, at ældre versioner af Windows som Windows 7 og Windows 8.1 vil miste support på Intel 6th generation Core-processorer, også kendt som Intel Skylake. Så hvis du lige har købt en ny pc, bør du overveje at opgradere til Windows 10 inden for de næste 18 måneder.

Ifølge en ny meddelelse fra Redmond, efter juli 2017 - i meget alvorlige tilfælde - vil kun de "mest kritiske" sikkerhedsopdateringer blive frigivet. Effektive i dag minder disse nye politiklande brugerne om, at "Sammenlignet med Windows 7 PC'er, Skylake i kombination med Windows 10, muliggør op til 30x bedre grafik og 3x batterilevetiden." Nå slutter historien ikke her. Går et skridt fremad, vil fremtidens generationsprocessorer kun støtte Windows 10.

Som de nye generationer af silicium fra Intel, AMD og Qualcomm introduceres, vil de støtte den nyeste Windows på det tidspunkt. Microsoft siger klart:

Windows 10 vil være den eneste understøttede Windows på kommende siliconer som Intels "Kaby Lake", Qualcomms "8996" og AMD's "Bristol Ridge".

Denne politik ses yderligere i Microsofts beslutning om at offentliggøre en "liste over specifikke nye Skylake-enheder", som fortsat vil understøtte Windows 7 og 8.1 i de næste 18 måneder. Disse enheder er -

  • Dell Latitude 12
  • Dell Latitude 13 7000 Ultrabook
  • Dell XPS 13
  • HP EliteBook Folio
  • HP EliteBook 1040 G3
  • Lenovo ThinkPad T460s
  • Lenovo ThinkPad X1 Carbon
  • Lenovo ThinkPad P70

Flere enheder vil blive tilføjet til denne liste i nær fremtid, siger Microsoft. Partnering med OEM'er vil Microsoft udføre specielle tests på enhederne for at 'fremtidige bevis' din investering. Denne liste vil være nyttig for brugere, der ønsker at købe ny hardware baseret på Skylake-processorer til at køre den ældre version af Windows.

Årsag til, at Windows 10 vil være det eneste understøttede Windows OS på kommende siliconer -

For at retfærdiggøre dette trin kaster Microsoft nogle uigennemsigtige linjer på dig og undlader at fortælle de nøjagtige hardwareændringer, der motiverede dette trin. Virksomheden siger, at for at køre Windows 7 på enhver moderne processor, skal firmwaren og drivere være fuldt kompatible.

Redmond lister op på problemer som "afbrydelse af behandling, busstøtte og strømtilstande-som er udfordrende for WiFi [sic], grafik, sikkerhed og meget mere."

Hvis vi taler om Skylake, kommer det med visse autonome strømstyringer, der gør det muligt for siliconen at reagere hurtigt, afhængigt af OS'ens skiftende krav. Hvis vi vælger at tro Microsofts ordspil, var Windows 7 et simpelt operativsystem, der ikke var designet til de kommende teknologier. I et øjeblik, hvis vi holder op med Microsofts ambitiøse planer om at installere Windows 10 på 1 milliard enheder, giver nogle ting mening.

Microsoft præsenterer en kompleks situation for virksomhederne

Intel Kaby Lake silicium forventes at ankomme inden 2017, og AMD's Bristol Bridge skal fremstå i 2016 selv. Så hvis virksomheder skal købe nye systemer i bulk, skal de enten købe systemer fra Microsofts 'anbefalede liste', der kommer med ældre processorer, eller de skal opgradere til Windows 10 (Microsoft vil elske denne ), eller de skal bruge næste generations siliciumchips med et ikke-understøttet system.

Dette trin fra Microsoft hilses velkommen af ​​virksomhedens tre største partnere - Dell, Lenovo og HP. Det ser ud til, at filosofien om "ny hardware har brug for ny software" vil vinde, og virksomhederne skal betale en større pris for forbedringer på batteriets levetid og sikkerhed.

- Microsoft Blog

Tilføj dine synspunkter om dette store skridt fra Microsoft i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer