loader
bg-category
Denne fantastiske rullestol kan klatre trapper som en tank

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Ingen kan lide at klatre op ad trappen, og de fleste mennesker giver det ikke en tanke, mens de gør det. Det er ret nemt, ikke? Men hvad ville der ske, hvis du vågner op en dag og konstaterer, at du ikke længere er i stand til at gå, endsige at klatre op ad trappen. Skræmmende er det ikke? Hvor svært ville livet være? Forestil dig nu de udfordringer, som en handicappede står over for på daglig basis.

Studerende i det schweiziske føderale institut for teknologi (ETH) og Zürich Kunstuniversitet har bygget en maskine, der sigter mod at lette i det mindste nogle af de problemer, som handicappede over hele kloden står over for.

Holdet af studerende omfattede otte mekaniske og elektriske ingeniører fra ETH og to industrielle designingeniører fra Zürich Universitet.

Ideen i sine indledende faser var at bygge en robot, der kan klatre op og ned ad trappen. Men Beni Winter, lederen af ​​teamet forstod hurtigt vigtigheden af ​​dette projekt og improviserede trappeklimemekanismen for at passe ind i det vi ser nu - en trappe klatring kørestol.

Kørestolen er elektrisk drevet, som kan klatre endda en vindeltrappe og generelt klatrer en trappe per sekund.

Den fænomenale ide fra de studerende, der har til formål at hjælpe handicappede, er godt modtaget, og hvis det lykkes, vil modellen fortsætte med at blive kommercielt tilgængelig snart. Dette vil hjælpe de mennesker, der står over for vanskeligheder med tiden og da på grund af den infrastruktur, der er udviklet for abled personer og nødt til at stole på andre til transport.

Kan du lide modellen designet af disse ingeniørstuderende? Eller har du selv nogle ideer? Fortæl os i kommentarer nedenfor.

Als Read: Billige og lavteknologiske enheder hjælper lammelsepatienter til at tale "

Kilde / billedkreditter: Scalevo

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer