loader
bg-category
Dette er Faraday Futures 1000 Horsepower Electric Batmobile

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Faraday Future i Californien har afsløret sin første elektriske konceptbil på CES 2016. Virksomheden har udfordret Tesla med sit futuristiske "Variable Platform Architecture" -koncept, der gør det muligt at tilbyde biler på abonnementsbasis til kunderne.

Faraday Future - den ultrasecretive elbilfirma - har været i drift fra en tid. Efter et år og en halv lang hemmelig operation for få måneder siden blev virksomhedens $ 1 milliard facilitet afsløret i Los Angeles. Faraday Future - en direkte konkurrent til Tesla Motors - har afsløret sin første elektriske konceptbil på CES 2016.

Virksomheden blev grundlagt i 2014 og er allerede vokset til hus omkring 800 medarbejdere fra hele verden. Det batteridrevne FFZero1 koncept kommer med en smartphone dock i rattet og projicerer information over førers synspunkt. Bilens design er modulbaseret, der gør det muligt for de samme elementer at skabe forskellige typer elbiler.

FFZero1 har et glas tag og leveres med et hvidt carbon fiber interiør. Der er et futuristisk Halo Safety System, der understøtter førerens hals og hoved sammen med en hjelm til fodring af ilt og vand.

FFZero1 kommer dog ikke til at blive produceret med det samme i Faraday Futures produktionsanlæg. Den Californienbaserede elbilfirma har afsløret den underliggende designplatform for denne konceptbil, der hedder "Variable Platform Architecture". Med denne teknologi kan elbiler i flere størrelser laves ved at ændre størrelsen på batteripakker og andre dele.

Denne strategi for Faraday Future er afgørende for virksomheden, da den vil fungere på en anden forretningsmodel, der gør det muligt for en bruger at "abonnere" på forskellige autonome køretøjer på forskellige dage.

Tidligere har selskabet meddelt et partnerskab med kinesisk mediefirma LeTV, ledet af milliardær Jia Yueting.

Tag et kig på nogle fantastiske snapshots af FFZero1 konceptbil fra videoen udgivet af Faraday Future:

Se FFZero1 konceptvideo nedenfor:

Kan Faraday Future levere et rigtigt køretøj i nær fremtid? Virksomheden har ikke afsløret andre opdateringer end en mulig lancering "inden for de næste par år." Faraday Future har imidlertid med hjælp fra sin universelle og variable platform fået alles opmærksomhed.

Se vores live dækning af CES 2016.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer