loader
bg-category
Microsoft lancerer $ 40 mio. AI-initiativ til at hjælpe menneskeheden

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

AI hjælper allerede de store virksomheder med at behandle data og udvikle futuristiske produkter. Microsoft ønsker at bruge kunstig intelligens til gavn for menneskeheden.

Den Redmond-baserede tech giant har lanceret et $ 40 millioner AI for Humanitarian Action Initiative. Femårsplanen vil fokusere på fire fronter, nemlig katastrofeberedskab, behov for børn, flygtninge og fordrevne og menneskerettigheder.

I et officielt blogpost sagde Brad Smith, Microsofts præsident og Chief Legal Officer: "Vi mener, at teknologi, som kunstig intelligens (AI) kombineret med skyteknologi, kan være en spilveksler, der hjælper med at redde flere liv, lindre lidelser og genoprette menneskelig værdighed ved at ændre den måde, som frontlinjehjælpsorganisationer forudser, forudsige og bedre målrette indsatsindsatsen. "

Planen er en del af Microsofts AI for Good suite, der har til formål at give løsninger på nogle af verdens største udfordringer ved hjælp af AI.

Microsoft sagde, at de vil samarbejde med udvalgte ikke-statslige organisationer og humanitære grupper og give dem finansielle tilskud, teknologiinvesteringer og adgang til deres videnskabelige knowhow og AI-ekspertise.

Til katastroferespons vil virksomheden implementere kunstig intelligens og datamodellering for at hjælpe respondenterne med at yde bistand effektivt.

Microsoft bruger allerede prædiktive analyser og botrammer til sporing af menneskehandel. Nu involverer dets planer for børn at bruge AI til at udvikle den første ever genomics database til bekæmpelse af Sudden Infant Death Syndrome (SIDS).

Det forventes, at Microsoft vil give mere indsigt i initiativet på dets igangværende Microsoft Ignite-begivenhed, hvor den allerede har annonceret sin samlede, AI-drevne søgeoplevelse.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer