Føler sig sur Kom og knæk alle gadgetsne i dette "Rage Room"

Føler sig sur Kom og knæk alle gadgetsne i dette "Rage Room"
Føler sig sur Kom og knæk alle gadgetsne i dette "Rage Room"
Anonim
Image
Image

Korte byte: En polsk iværksætter Zdzisław Hoffmann har skabt et Rage Room, hvor folk kan bryde alt for at frigøre stress. Bare kom her, betal 35 euro og du får et våben efter eget valg for at bryde noget i lokalet i de næste 30 minutter.

Rage room - indrøm det, du har brug for dette i dit liv mere end noget andet. Det stadigt stigende arbejdstryk og dets ubalance med dit personlige liv kræver et hemmeligt sted, hvor du kan lufte al vrede.

Langs de tilsvarende linier, i Lodz byen i Polen, er der åbnet et nyt "Rage Room", hvor du kan betale for at bryde husholdningsartikler og ting som computere, tv-apparater, glas kopper og meget mere.

Alt du skal gøre er at betale 35 euro - og du kan tilbringe en halv time i raseriet med dit valg af våben. Hvad kan du lide - Baseballbat? Crow bar? - bekymre dig ikke, de har det hele dækket.

Alle de ting, du vil bryde her, fås fra de gratis online genbrugswebsteder. Iværksætter Zdzisław Hoffmann er ejeren af dette raserum. "Det er perfekt for alle. Jeg vil sige det er bedre for rolige mennesker, der bare vil komme her, blive vilde og ødelægge noget, hvad der normalt er forbudt, "siger han.

Hoffmann fortæller, at han ved et uheld kom over denne forretningsidé, og han var altid fascineret over, hvordan folk kan smide deres tv ud af vinduet fra 11. etage efter en tabt fodboldkamp.

Indenfor rummet skal kunderne have en hjelm, og de er alle indstillet til at smadre tv-apparater, spejle, glas og whatnot.

Føler sig vred? Tag en tur til Polen med det samme.

Læs også: Angry Husband Beskærer alle Gadgets i halvdelen for at give hendes kvindes andel i skilsmisse

Populært emne.