loader
bg-category
Hvorfor Facebook Pages Total Likes vil falde fra 12 marts?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

[Opdateret til at inkludere nyt indhold]

Vores Facebook-side Hacking News og Tutorials oplevede et pludseligt fald i 10.000-15.000 lignende i denne uge. Dette var forventet på grund af ændringen i Facebooks politikker. Vores side havde næsten 1.032.000 likes, og nu er vi tæt på omkring 1.020.000 likes.

Som du vil læse i fremtiden, vil du komme til at vide, om faldet i Facebook siden likeså fandt sted fra den 12. marts og årsagen bag den.

Hvorfor Facebooks samlede likesætninger vil falde fra 12. marts?

Dette er en dårlig nyhed for Facebook-side admins. Facebook opdaterer sit valg tællesystem, og det vil resultere i et fald i det samlede antal likes.

Men der er ikke meget at bekymre sig om. Disse kan lide, som vil forsvinde fra min hjemmeside Facebook side og dine sider er ikke legit, alligevel. Facebook skal fjerne de inaktive konti fra næste uge, inklusive deaktiverede og afdøde konti.

Hvorfor denne ændring?

Facebook sagde, at det gør det for at øge forretningsresultaterne, fordi det vil give sideadministratorer et opdateret indsigt over brugerne, og det vil hjælpe dem med at fokusere mere på de aktive brugere. Facebook filtrerer allerede kommentarer og lignende som genereres af memorialized eller deaktiverede konti for at holde dataene konsekvente.

Sideadministratorer ser følgende meddelelse på deres administrationspaneler, der meddeler det samme:

Vi har for nylig opdateret måden, vi måler, hvor mange mennesker som din side. Sider kan se et fald i lide efter 12. marts, da vi fjernede kan lide fra inaktive Facebook-konti.

Den sociale netværk gigant sagde, at nu virksomheder vil være i stand til at bruge Facebook Custom Audience værktøj på en bedre måde at få et "lookalike publikum."

Dette fald i lignende vil begynde fra 12. marts, og siden admins vil se et lille fald i antallet af likes. Siden admins har intet at bekymre sig om, fordi disse fjernede lignende er de mennesker, der er inaktive på siden. Hvis en deaktiveret konto genaktiveres, tilføjes kontoen igen til side likes.

Facebook gør i dag mange ændringer for at forbedre brugeroplevelsen. I sidste uge har Facebook opdateret sit værktøj til at rapportere selvmordsposter for at hjælpe den trængende person.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer