loader
bg-category
Hvorfor Elon Musk og Jeff Bezos er internetkampe om raketter

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: På tirsdag udråbte SpaceX grundlæggeren Elon Musk Blue Origin og Amazon grundlægger Jeff Bezos på Twitter. Mens Jeff følte sig stolt og delte nyheden om hans succesfulde raketlancering, tog Musk lejlighed til at nævne SpaceX's tidligere præstationer.

Begge er milliardærer, begge er begejstrede for ny teknologi, og begge har lige haft en kamp om deres raketter på Twitter.

I går oplevede vi denne lille Twitter-spid mellem SpaceX-grundlæggeren Elon Musk og Blue Origin-grundlæggeren Jeff Bezos. Dette skete, da Blue Origin slog en stor milepæl tirsdag ved at lancere og landede sin New Shepard-raket for første gang.

Som forventet var Amazon grundlægger og CEO Jeff Bezos meget stolt, og han viste sin lykke via sin første Tweet.

Retfærdiggørende var Elon Musk hurtigt til at forsvare sine SpaceX-raketter og nævnte, at hans raket allerede havde gjort det tidligere.

@JeffBezos Ikke helt "sjældent". SpaceX Grasshopper raket gjorde 6 suborbitale flyvninger 3 år siden og er stadig rundt. pic.twitter.com/6j9ERKCNZl

- Elon Musk (@elonmusk) 24. november 2015

Musk stoppede ikke der.

Mens denne flyvning faktisk er en suborbital rumflyvning, dvs. en raket, der ikke er stærk nok til at nå bane eller lancere et andet rumfartøj, tog Musk mulighed for at ringe ud af Bezos ved at tale om SpaceXs omløbsflyvning og vandlanding i 2013 og 2014.

Jeff måske uvidende SpaceX suborbital VTOL flyvning begyndte 2013. Orbital vandlanding 2014. Orbital land landing næste. https://t.co/S6WMRnEFY5 - Elon Musk (@elonmusk) 24. november 2015

Det skal bemærkes, at det ikke er en perfekt sammenligning, da begge forsøger at nå forskellige mål i øjeblikket. Mens Musk sigter mod at sende raketter til ISS og Mars i nær fremtid, ønsker Bezos at tage passagerer på en rumflyvning og give dem en følelse af nul-tyngdekraft og plads.

Okay, rolig ned dig to.

Tilføj dine synspunkter i kommentarerne nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer