loader
bg-category
Microsoft: Internet Explorer 11 er den sidste store version af Internet Explorer

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Microsoft har netop meddelt, at det ophører støtten til ældre versioner af Internet Explorer. Redmond nævnte også, at Internet Explorer 11 vil være den sidste store version af IE, der vil blive understøttet for livet i Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10.

Mange af jer ville have stoppet med at bruge Internet Explorer for længe siden, men det er fortsat en af ​​de mest brugte webbrowsere over hele kloden. Dette kunne let henføres til erhvervskunder og kontorbrugere. For sådanne brugere har Microsoft udstedt en frist for at opgradere deres browsere til den nyeste version, dvs. Internet Explorer 11.

Microsofts skridt til at afslutte støtten til de ældre versioner er en åbenlys, da det ser ud til at gøre Microsoft Edge til sin primære browser. Ifølge Microsoft rådgivende, de ældre versioner af Internet Explorer har 12 januar 2016 at opgradere.

"Internet Explorer 11 er den sidste version af Internet Explorer og vil fortsat modtage sikkerhedsopdateringer, kompatibilitetsrettelser og teknisk support på Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10," sagde Microsoft i en erklæring.

Det betyder, at efter den 12. januar 2016 vil kun Internet Explorer 11, den nyeste version af IE blive understøttet af Microsoft. Så efter denne dato vil Microsoft ikke frigive sikkerhedsopdateringer og teknisk support til de ældre versioner.

Microsoft påpeger i sin udtalelse også de potentielle risici ved at bruge de forældede versioner af Internet Explorer. "Uden vigtige browser sikkerhedsopdateringer, kan din pc blive udsat for skadelige vira, spyware og anden ondsindet software," skriver Redmond.

Nå, hvis du undrer dig over hvor længe vil Internet Explorer 11 blive understøttet? Microsoft har et svar, og det siger, at IE 11 vil blive understøttet for "livet i Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10."

I sin officielle erklæring nævner Microsoft gentagne gange Microsoft Edge og opfordrer indtrængende brugerne til at prøve sin nyeste browser. Adgangsniveauet for Edge har dog været lavt, og forlængelsesstøtten i den næste opdatering af Windows 10 forventes at give det noget boost.

Kilde: Microsoft

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer