loader
bg-category
I Early Tests angiver USB 3.1 store gevinster over USB 3.0

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

USB er den mest populære universelt accepterede standard for tilslutning af forskellige enheder. Den oprindelige version af USB, dvs. USB 1.0 understøttede kun hastigheder på op til 11 Mbps. USB-standarden bruges til opladning og dataoverførsel, og det er en af ​​de mest effektive og billigere.

På dette års CES var USB 3.1 et varmt emne. Der var foredrag om denne nye standard, dens ydeevne og den nye reversible stik USB Type-C. Denne nye generation af USB vil også bryde kompatibilitet med eksisterende stik og det vil forbedre dets brug for tyndere enheder.

Forsendelse af USB 3.1 enheder er måneder væk, og de tidlige data er meget lovende. På CES 2015 var der tonsvis af nye produkter, der viste de nyeste USB-standarder fra USB Implementers Forum, USB-IF, kendt som USB 3.1.

Anandtech har samarbejdet med MSI og Asmedia for at benchmark USB 3.1 og sammenlignet det med andre løsninger. Resultaterne er temmelig imponerende. Sammenlignet med den hurtigere VIA-controller er USB 3.1 27% hurtigere og sammenlignet med Intel er den 1,7 gange hurtigere. Det skal bemærkes, at i ægte kopitest, fuldender USB 3.1 arbejdet i 75% af Intel Integrated 3.0-controlleren og halvdelen af ​​den tid, VIA tager.

På CES 2014 blev reversible USB Type-C-stik demonstreret sammen med USB 3.1-standarder, som vil undgå frustrationen over fejlagtige forsøg på at forbinde USB til computere. Disse er USB 3.1-kablerne, bagudkompatible med eksisterende USB 3.0-porte.

Intel var ret sent til at implementere USB 3.0 standarder til sit chipsæt. Intel har ikke annonceret USB 3.1 support til dato, og det har heller ikke AMD.

Der er endnu ikke et ord på udgivelsesdatoen for bundkort og enheder, der forsendes med USB 3.1-support, men det kan være muligt indtil slutningen af ​​2015 eller begyndelsen af ​​2016.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer