loader
bg-category
Apple tager 94% fortjeneste af hele smartphone industrien

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Det anslås, at Apple har sparet 94% af det samlede overskud i 3. kvartal 2015, med kun 13,4% af de samlede smartphones afsendt over hele verden. Men mærker som Xiaomi, Huawei, der har oversvømmet markedet med deres billige enheder, er ikke blevet taget i betragtning, da de har en lavprocentprocent på deres enheder.

Apple har været der i smartphone markedet siden 2007, og de har meget nemt formået at sælge de meget overprisede iPhones til deres "brand centric", eller jeg skulle sige loyale kunder, der har mod og entusiasme til at stå i køen for næsten 24 timer, bare for at købe den allerførste iPhone enhed.

Cupertino-selskabets markedsandel tegnede sig kun for 13,5% af verdens samlede i 3. kvartal 3015, men det lykkedes dem at pakke 94% af det samlede overskud i 3. kvartal 2015.

Disse tal er blevet leveret af Canaccord Genuity, et Vancouver-baseret finansielt forskningsselskab. Men de tror, ​​at deres tal måske ikke er nøjagtige, tsunamien af ​​billige smartphones taget i betragtning. Og Samsung har ikke kunnet konkurrere med æble og holde op med sin arv, med kun 11% af det samlede overskud for 3. kvartal.

Canaccord Genuity anerkendte det faktum, at deres undersøgelsesresultater måske ikke er korrekte:

I betragtning af rampen i kinesiske OEM smartphone volumener og især stærke Q2 / 2015 smartphone markedsandele gevinster for Huawei bemærker vi vores industri fortjeneste analyse udelukker en stor del af denne gruppe af OEM'er vinder en stigende andel af smartphone og håndsæt markedsoverskud på grund af mangel på tilgængelige og sammenlignelige profitmålinger.

På dette tidspunkt er krigen mellem Apples iPhone og Googles Android-hær.

"Der er den fare, at du bliver fanget i midten", siger Neil Mawston, administrerende direktør for Strategy Analytics. Og mærker som Microsoft og Xioami stole på køb efter indtægter, der genereres gennem app-køb, leverer tjenester og tilbehør.

Skriv dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.

Nu Watch:

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer