loader
bg-category
Sådan deaktiveres (og aktiveres) Chrome's standardannonceblokering?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Siden sidste måned har Googles hjemmebagede webbrowser begyndt at blokere annoncer på egen hånd via det indbyggede annonceblokerende værktøj. Browseren starter automatisk irriterende annoncer fra websteder, der ikke holder sig til de bedre annoncestandarder.

Chrome's ad-blocker er en klar konkurrent til den nuværende industrileder AdBlock. Men det giver brugerne brugervenlighed, fordi de ikke behøver at bruge det overhovedet. Det behøver ikke installeres (det er tændt som standard), og blokering af annoncer sker uden nogen brugerinteraktion.

Men der kan være tidspunkter, hvor Chrome's annonceblokker kan interferere med den naturlige indlæsning af webstedet, da det er en kendt ting med ad-blockeringsværktøjer. Dette kan medføre forringet brugeroplevelse og muligvis websted, der viser fejl. I sådanne tilfælde kan du deaktivere den indbyggede Chome adblocker.

Sådan deaktiveres / aktiveres Google Chrome Ad Blocker?

Den eneste ulempe eller fordel, uanset hvad du kalder det, for annonceblokeringen i Chrome er, at du ikke kan deaktivere den helt. Annoncerne kan deaktiveres eller aktiveres på stedet.

  1. Åbn et websted i Google Chrome.
  2. Klik nu på den grønne hængelås eller info-knap i adresselinjen.
  3. Klik derefter på Site Settings.

  4. Rul ned for at finde annoncer.
  5. Klik på Tillad i rullemenuen.

  6. Nu kan du lukke fanen Indstillinger.

På denne måde kan du deaktivere standard annonceblokker i Google Chrome. Du kan klikke Blok (Standard) for at tænde annoncenblokeringen igen.

Det er ikke tilrådeligt at deaktivere annonceblokkeren, medmindre det er nødvendigt. Annoncer er brød og smør for mange, men mange steder overstiger grænserne og går til påtrængende annoncer og popups muligheder. For at imødegå disse tilfælde er Chrome's indbyggede annonceblokker her for at hjælpe dig. Hvis du undrer dig over, følger Fossbytes Better Ads Standards og viser kun annoncer, der ikke er påtrængende i naturen. Eventuelle tilbagemeldinger og forslag vedrørende det samme er velkomne.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære