loader
bg-category
Googles nye investering-SolarCity

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Google har gjort sit største nogensinde satset på vedvarende teknologi ved at hælde 300 millioner dollars i en SolarCity Fund på 750 millioner dollars til finansiering af boligprojekter.

Google indstiller et eksempel, som andre førende amerikanske virksomheder kan følge. De største 200 virksomheder i USA har mere end $ 1 billioner i kontanter på deres balancer. Investeringer i solenergi genererer afkast for virksomhedernes investorer, tilbyder omkostningsbesparelser for boligejere, skaber nye, lokale job til jobsøgende og beskytter miljøet mod forurenende strømkilder. Hvis flere virksomheder følger Googles ledelse, kan vi dramatisk reducere vores nations afhængighed af forurenende kraft, siger Lyndon Rive, administrerende direktør for SolarCity.

Hvis du undrer dig over, er Solar City den førende leverandør af solenergi og energieffektivitet i USA, og denne betydelige investering fra Google skal hjælpe det med at finansiere 25.000 boligprojekter. En anden solenergi investering blev for nylig foretaget af IBM for at gøre vand og elektricitet fra solsikkefade.

At blive hyldet som demokratisering af elektricitet, her er hvordan det virker: Det første skridt er at naturligvis eje et hjem. Så arbejder du med SolarCity & design et tilpasset system til dit eget tag, der garanterer dig en lavere sats end tidligere elregninger. For eksempel, hvis din normale månedlige regning er $ 200, kan den falde til $ 60 efter installationen, plus $ 100 i den månedlige solleje, hvilket giver en ny gennemsnitlig månedlig regning på $ 160. Googles oprindelige investering betaler for systemet direkte gennem en lejekontrakt, hvilket betyder at du ikke behøver at betale for design eller placeringer af panelerne med SolarCity at installere og vedligeholde dem gennem hele leasingperioden. Ved udgangen af ​​lejekontrakten eller lejeperioden har man mulighed for at købe systemet tilbage, oprette det som et lån eller lade SolarCity tage det tilbage, uden beregning.

Læs også: Få elektricitet fra solenergi - høst 3D-trykte "træer"

De anvendte paneler genererer vedvarende, ren elektricitet og gør det muligt for boligejerne at betale lavere månedlig elpris uden at bekymre sig om stigende forsyningsregninger eller ekstra kulforurening.

"Vi er glade for at støtte SolarCitys mission for at hjælpe familier med at reducere deres CO2-fodaftryk og energikostnader," sagde Google fornybar energi hovedstol Siddharth Mundra.

Google-aftalen er struktureret som en skatte-egenkapitaltransaktion, hvilket betyder, at websøgningsudvikleren får skattelettelser, der stammer fra solsystemer finansieret af fonden.

Google har nu forpligtet mere end 1,8 mia. Dollars til vedvarende energiprojekter, herunder vind- og solkraftbrug på tre kontinenter. Denne aftale, som kan få et afkast så højt som 8 procent, er anden gang, at Google har sluttet sig til SolarCity. Det har tidligere oprettet en $ 280 millioner fond støttet af Tesla Motors grundlægger Elon Musk.

Tidligere i måneden sagde Google rival Apple Inc også, at det ville pege 848 millioner dollars i en solkraft gård, der skulle bruges til at levere elektricitet til nogle af sine kontorer og butikker.

Læs også: Verdens første fuldskala tidevandsenergi generator er ankommet

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære