loader
bg-category
Hvilken Antivirus Software beskytter sig mod Hacking Attacks?

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Selv om antallet af brugere, der er opmærksomme på de grundlæggende sikkerhedspraksis, stiger dag for dag, er de fleste af os uvidende om, at antivirusprogrammet også kan hackes. På samme måde har AV-TEST gennemført en test og opført forbruger- og forretningsversionerne af antivirussen baseret på deres selvforsvar.

Svar hurtigt på mit spørgsmål - hvorfor bruger du et antivirusprogram? - Du vil angive flere grunde som frygten for hacking angreb, malware og privatliv bekymringer. Men ved du, at dine antivirusprogrammer også kan hackes?

Antivirus software er blot et andet stykke software, der leveres med flere sikkerhedslag for at beskytte sig selv og dit system. Men i dag angriber angriberne aktivt antivirusprogrammet.

Det berømte IT-sikkerhedsinstitut AV-TEST har præsenteret sine resultater for at fortælle antivirusprogrammet, der anvender selvbeskyttelsesforanstaltningerne. Det skal bemærkes, at ESET Smart Security 8 i 2014 var det eneste antivirusprogram til hjemmebrugere, der fulgte med selvforsikringsforanstaltninger.

Fra virksomhedens synspunkt opfyldte kun Symantec Endpoint Protection dette kriterium.

I år har AV-TEST præsenteret en liste over antivirusprogrammet, der implementerer to teknikker kaldet CEP og ASLR for at beskytte sig selv. ASLR står for "Address Space Layout Randomization" og DEP står for "Data Execution Prevention."

Med disse standarder aktiveret, kan kun autoriserede data køres, og beskyttelse kan sikres ved at randomisere den position, hvor data lagres i hukommelsen.

Så hvilke antivirusprodukter beskytter sig mod angreb i 2015?

Ifølge AV-TESTs 2015-test for forbrugerbeskyttelsesversioner har Avira Antivirus Pro, Bullguard Internet Security, Eset Smart Security, Kaspersky Internet Security, McAfee Internet Security og Symantec Norton Security opnået en 100% selvbeskyttelsesscore.

K7 Computing Total Security, Norman Security Suite Pro og Quick Heal Total Security var de værste kunstnere, der scorede 25% -29% scoringer.

Fra forretningsmæssige synspunkter har Kaspersky Lab Endpoint Security 10.2, Kaspersky Lab Small Office Security 4 og Symantec Endpoint Protection 12.1 opnået 100% selvbeskyttelsesresultater.

I denne kategori scorede Seqrite Endpoint Security den laveste score på 29,8%.

AV-TEST skriver om standarder og resultater, "DEP og ASLR er en ekstra forholdsregel, at en programmør eller producent ikke bør undvære. Implementering er så let: det involverer eksisterende funktioner i kompilatoren, der simpelthen skal aktiveres. "

Er dit antivirus selvbeskyttende med 100% score? Fortæl os i kommentarerne nedenfor.

Læs også: 10 trin til at besejre hackingangreb (og hvad du skal gøre, efter at du er blevet hakket)

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer

Populære