loader
bg-category
15-årig Boy Arrested Over TalkTalk Hacking Attack

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: En 15-årig er blevet anholdt i Nordirland i forbindelse med cyber-angrebet på TalkTalks hjemmeside. Denne nyhed om den 15-årige hackers anholdelse har bedøvet sikkerhedseksperterne, da det blev antaget, at en gruppe af ISIS-terrorister eller Rusland var bag denne massive databrud.

Den britiske telefon- og bredbåndsudbyder TalkTalk har rapporteret et nyligt hackingangreb. Virksomhedens hjemmeside og computere er blevet brudt 3 gange i de sidste otte måneder. Som følge heraf forstås det, at brugerens personlige oplysninger og bankoplysninger cirkulerer på den mørke web.

I forbindelse med cyberangrebet på TalkTalks hjemmeside er en 15-årig blevet arresteret i Nordirland.

Drengen blev arresteret med mistanke om lovbrud efter lovbrud efter en hussøgning i County Antrim. Han blev taget i forvaring på en politistation i County Antrim, hvor han vil blive forhørt.

Den officielle udtalelse fra TalkTalk sagde: "Vi ved, at dette har været en bekymrende tid for kunderne, og vi er taknemmelige for politiets hurtige reaktion og hårde arbejde. Vi vil fortsætte med at hjælpe med den igangværende undersøgelse. "

Denne nyhed om 15-årige hackerens anholdelse har bedøvet sikkerhedseksperterne. Tidligere blev det antaget, at en gruppe af ISIS-terrorister eller Rusland var bag denne massive databrud.

Telefon- og bredbåndsudbyderen TalkTalk har omkring 4 millioner kunder, og selskabet er blevet stærkt kritiseret for sin måde at håndtere cyberangrebene på. Virksomheden sagde, at der for øjeblikket ikke er tegn på, at kundernes bankkonti er blevet påvirket.

"I mellemtiden anbefaler vi kunderne at besøge [vores hjemmeside] for opdateringer og oplysninger om denne hændelse," sagde en TalkTalk.

Få Passrock Hacker Protection: 2-årig abonnement

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer