loader
bg-category
Takket være robotter og droner bliver Leeds til verdens første "selvreparerende by"

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Det Tekniske og Fysiske Forskningsråd har finansieret et projekt på 4,2 millioner GBP, der har til formål at mærke Leeds som verdens første selvreparerende by. Det vil lette udbredelsen af ​​intelligente droner og robotter, der er i stand til at reparere gadebelysning og slagterier i Leeds, Storbritannien. Samtidig analyseres de sociale, økonomiske konsekvenser af sådanne teknologier som en del af projektet.

Efter Amazonas Drone-service, som stadig er i sin testfase, har forskerne fra University of Leeds fået en præmie på 4,2 mio. De vil ikke bruge det i udviklingen af ​​deres robo-hær, ikke til at sælge deres opfindelser eller blive deployeret i krige som "Skynet" -netværket skabt af russerne, men som arbejdere med ansvar for reparation af potholes og netværket af Forskellige forsyningsrør spredes rundt omkring i byen.

Drone-projektet er under det økonomiske tag af Engineering and Physical Sciences Research Council, og er under tilsyn af professor Phil Purnell, School of Civil Engineering.

Han sagde: Vi vil gøre Leeds til den første by i verden for at få nul forstyrrelse fra gadeværker. Vi kan understøtte infrastruktur, der helt kan vedligeholdes af robotter og gøre forstyrrelsen forårsaget af den konstante udgravning af vejen i vores byer en ting fra fortiden.

Hele ideen bag udviklingen af ​​disse autonome robotter er at skabe noget intelligent nok, der kan identificere problemer, udføre reparationsopgaver alene og ikke skabe ubehagelige situationer for de daglige pendlere.

Som rapporteret af Yorkshire Evening Post,

Forskerne vil i første omgang udvikle nye robotdesign og teknologier på tre områder:

"Aborre og reparation" - Forskning til udvikling af droner, der kan aborre, som fugle, på strukturer i højden og udføre reparationsopgaver, såsom reparation af gadebelysning.

"Perceive and Patch" - forskning til udvikling af droner, der er i stand til selvstændigt at inspicere, diagnosticere, reparere og forhindre slagg i veje;

"Brand og glemme" - Forskning til udvikling af robotter, som vil fungere ubestemt inden for levetidsledninger, der udfører inspektions-, reparations-, måle- og rapporteringsopgaver.

At være en del af Engineering and Physical Research Councils £ 21 millioner Engineering Grand Challenges Research-projekt, er det første af sin slags initiativ, der har fundet sted i enhver by rundt om i verden, og har samlet støtte fra føderale organisationer i byen.

Judith Blake, leder af Leeds City Council, udtrykte sine positive tanker om robotprojektet: Vi er glade for at arbejde sammen med University of Leeds på dette spændende og banebrydende projekt. Vi er meget ivrige efter at udforske nye innovationer og bruge de nyeste teknologier til at forbedre, hvordan byen løber gennem vores Smart Cities-program, og denne ide om at dreje science fiction til fakta vil være fascinerende at se.

Dronerne vil begynde deres handlingstræning, først efter at de har været underkastet streng testning og bliver kompetente nok til at appease deres skabere, først da vil de kunne spille deres rolle i moderniseringen af ​​Leeds som verdens første selvreparerende by.

Skriv dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer