loader
bg-category
Hackere kan Hack Smart Sniper Rifle kører på Linux og ændre dens mål

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Korte byte: Sikkerhedsforskere har fundet en måde at hackere på. Disse "smarte" snipere kører på Linux og har WiFi-forbindelse. Udnyttelse af sårbarhederne i software via WiFi kan en hacker forhindre pistolen i at skyde og kan ændre sit mål.

Du har en computer, en trådløs forbindelse og en snigskytteriffel. Hvad laver du? Selvfølgelig vil du kombinere disse og bruge din genius hjerne til at skabe en "Smart" Sniper Rifle. Ret? Nå ved jeg ikke, om du vil kalde dig selv smart, når din smarte snigskytteriffel bliver hacket, og hackeren er ikke din bedste ven.

Ja, hackere kan nu hacke Tracking Point sniper riflen, som kører på Linux og har WiFi-forbindelser. Hackerne kan eksternt deaktivere rifflen og ændre sit mål. På den kommende Black Hat-hackerkonference har sikkerhedsforskere Runa Sandvik og hendes mand Michael Auger fundet en måde at hackere Tracking Point TP750-rifflen på. De vil demonstrere, hvordan man kan deaktivere pistolen eller styre kuglebanen. Dette er lige så skræmmende som drone gun, der skød rigtige kugler som en pro.

På konferencen vil de præsentere resultaterne af deres etårige hårde arbejde for at hakke et par Tracking Point selvstikende snigskytterifler. Dette dræbte smarte våben koster $ 13.000, og denne forskerpar har fundet en måde at kompromittere dens software sårbarheder ved at bruge WiFi. De kan ændre variablerne for at stoppe pistolen fra at skyde, få det til at savne sit mål og ændre sit mål for at dræbe en, der ikke er målet.

I en demo-video til Wired kunne de ændre målet og slå et bullseye af hackers valgte mål. I dette smarte rifle hack udnytter de for det første WiFi, som som standard er slukket. Det er muligt at streame videoen af ​​dit billede til en pc eller tablet. Så når WiFi er tændt, dette smart (læse dum) snigskytteriffel har en standardadgangskode, der gør det muligt for folk i WiFi-området at oprette forbindelse til det. Nu kan hacker bruge denne pistol som en server og få API'erne til at ændre de variabler, der styrer målet.

Dette er ikke færdigt. Med den bærbare computer kan en hacker tilføje enhver som "root" -bruger og tage fuld kontrol over softwaren. Brænderstiften, som er en computerstyret magnet, kan deaktiveres af hackeren for at forhindre, at denne smarte snigskytteriffel fyres.

"Der er så mange ting med internettet, der er knyttet til dem: biler, køleskabe, kaffemaskiner og nu våben," siger Sandvik. "Der er en besked her for TrackingPoint og andre virksomheder ... Når du sætter teknologi på elementer, der ikke har haft det før, løber du ind i sikkerhedsproblemer, du ikke har tænkt på før."

Virksomheden har sagt, at det i øjeblikket går igennem "omstrukturering" sin smarte riffel og sender ikke længere rifler.

Er disse våben som drone-gun og hackable snipers bliver en trussel mod menneskeheden? Fortæl os dine synspunkter i kommentarer nedenfor.

Få White Hat Security Hacker Bundle fra fossbBytes butik.

For flere opdateringer og interessante historier, abonner på vores nyhedsbrev. [newsletter_signup_form id = 1]

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer