Elon Musk Disses Apple: "Apple hyrer ingeniører vi brænder"

Elon Musk Disses Apple: "Apple hyrer ingeniører vi brænder"
Elon Musk Disses Apple: "Apple hyrer ingeniører vi brænder"
Anonim
Image
Image

Korte byte: Elon Musk, i sit interview til den tyske avis, spredte Apple Inc. for at poachere sine medarbejdere for at få sit første bilprojekt i gang.

Elon Musk er blevet rapporteret og sagde bizarre udsagn i løbet af de sidste par dage, såsom at nuking Mars for at gøre det beboeligt eller den seneste, hvor han siger, at "Apple er kirkegården for Tesla ingeniører."

I et interview med den tyske avis Handelsblatt spredte Elon Musk Apple til sin indtryk i bilindustrien. Musk syntes forstyrret, ikke bare fordi Tesla har en anden konkurrent til sine elbiler, men også af, at Apple har ansat alle tidligere Tesla-medarbejdere.

Teknologibioneren tog en jab på Apple, der blev mærket som verdens mest værdifulde tech brand, da han spurgte: Har du nogensinde kigget på Apple Watch? (griner) Nej, alvorligt: Det er godt, at Apple flytter og investerer i denne retning. Men biler er meget komplekse i forhold til telefoner eller smartwatches. Du kan ikke bare gå til en leverandør som Foxconn og sige: Bygg mig en bil. Men for Apple er bilen den næste logiske ting, der endelig giver en betydelig innovation. En ny blyant eller en større iPad alene var ikke relevant nok.

Mens han var i Tyskland for at tale om fremtidens transport med regeringsrepræsentanterne og at møde den tyske økonomiminister Sigmar Gabriel, gav han reporteren et stykke af sit sind om, hvad der er galt med verdens befolkning.

Han har tidligere hævdet hans syn på de truende globale trusler på grund af den utrolige udnyttelse af fossilerne og anmodede menneskeheden om at stoppe med at køre sit dumeste forsøg nogensinde.

Han sagde: De har ansat folk, vi har fyret. Vi kalder altid Apple "Tesla kirkegård". Hvis du ikke gør det på Tesla, går du på arbejde hos Apple. Jeg laver ikke sjov.

Nå, han rammer den perfekte note om dette emne, lad os vente og se, hvad Apple har i butikkerne til Musk.

Kilde: Handelsblatt

Populært emne.