6 Nye fotoredigeringsfunktioner tilføjet i Instagram v6.0 Update

Indholdsfortegnelse:

6 Nye fotoredigeringsfunktioner tilføjet i Instagram v6.0 Update
6 Nye fotoredigeringsfunktioner tilføjet i Instagram v6.0 Update
Anonim

Instagram er kameraapplikationen, der får filtre rigtigt, og det er bare udgivet en ny version, der bringer 6 nye redigeringsfunktioner, der tager det ud over filtre. De nye funktioner omfatter justeringer for skygge og højdepunkt, vignet, intensiteten af de anvendte filtre, justeringer for lysstyrke, kontrast og mætning, skarphed og lysintensitet. Opdateringen er blevet rullet ud for både iOS og Android, og der er foretaget ændringer til kameravisningen og fotoredigeringsskærme for at imødekomme de nye funktioner.

Image
Image

Filterintensitet

Har du nogensinde følt et bestemt filter for intens eller for svag? Når du anvender et filter i den opdaterede Instagram-app, skal du trykke på den og en skyder vises, så du kan tilføje en ramme (hvis tilgængelig) og styre filterets intensitet.

Image
Image

Lysstyrke, Kontrast og Mætning

Hver farvekorrektion kan administreres separat. Tryk på spændingsikonet for at afsløre hele rækken af nye værktøjer, der er blevet tilføjet. Stryg gennem listen og juster Lysstyrke, Kontrast og Mætning; du kan øge og formindske niveauerne for hver enkelt. Ændringer afspejles live i billedet.

Image
Image

Varme

Varme er en anden farvejustering tilføjet til den nye app. Du kan få adgang til den fra tasterne. Stryg værktøjerne, indtil du ser varmeknappen, og juster derefter niveauerne for det.

Image
Image
Image
Image

Highlights & Shadows

Disse justeringer giver dig mulighed for at intensivere de mørke (skygge) og lys (højdepunkter) områder på billedet, du lige har taget.

Image
Image
Image
Image

Vignet & Skarphed

Værktøjerne giver dig mulighed for at øge eller formindske vignetten, der anvendes af et filter, og skarphedsknappen lader dig justere klarhedsniveauet i et billede.

Image
Image

LUX

Endelig er der lysintensiteten til at klare. Funktionen kan justeres fra den sollignende knap, som du ser på hovedbilledredigeringsskærmen. Tryk let på det og juster lysstyrken for at gøre dit billede bedre. Dette er faktisk en forbedring af farvekorrektionsfunktionen, der var tilgængelig før. I den gamle version anvendte appen en standardfiks til dit billede, men opdateringen lader dig justere det til et hvilket som helst niveau.

Image
Image

Dom

Instagram har definitivt oped sit spil; Brugere elsker filtre, som giver dem mulighed for at anvende, men denne opdatering giver dem mere kontrol over filtrene. Den nye værktøjer sektion indeholder også en Tilt Shift effekt. Det er den uskarphed, som vi plejede at anvende, før vi tog et billede i ældre versioner af appen. Tiltskift-effekten er tilgængelig i de sædvanlige lineære og radiale former.

Populært emne.