loader
bg-category
Sæt selektive apps i lydløs tilstand med AppSilence [Jailbreak]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

At have din telefon ring midt i et møde er aldrig en behagelig oplevelse, især hvis mødet er et højt niveau med kritisk forretningsmæssig betydning. Desværre er det så meget, som vi er afhængige af vores smartphones i disse dage at klare sig gennem en ur-cyklus, blevet en temmelig uundgåelig oplevelse. Tildelt, du kan altid sætte din telefon i lydløs tilstand, men det betyder, at du taler alt, og mange gange, når vi glemmer at sætte enheden tilbage på ringetonen efter mødet er overstået, mangler vi vigtige anmeldelser og endda telefonopkald fra tid til anden til tiden. Personligt er det et dilemma, jeg har gået gang på gang, uden held og lykke med at finde en løsning. Nå, hvis du står over for en lignende bekymring og har en jailbroken iPhone, AppSilence er en gratis jailbreak tweak, der kan spare dagen for dig.

Udgivet over på Cydia jailbreak-butikken af ​​den berømte udvikler switchpwn, har denne tweak et enkelt mål; silencing valgte apps uden at sætte hele enheden i stum. Den gratis tilføjelse tilføjer et nyt panel til fanen udvidelser i den indbyggede Indstillinger-app, hvor du kan aktivere det og vælge de apps, der skal tavles. System- og brugerapplikationerne er opført under separate paneler, hvilket gør det nemmere at identificere, hvad du skal finde og indstille omskiftningen korrekt. Appens indstillinger slutter her, og efter et par dages brug kan jeg vidne om, at du finder dette for at være en sand livredder!

Det er bemærkelsesværdigt, at AppSilence vil adlyde det systembrede skifte til at skifte mellem ring og vibrationsfunktioner, dvs. hvis du bruger hardwareafbryderen til at sætte din iPhone på lydløs, vil AppSilence's indstillinger blive overskredet. Det gætter jeg også på logisk måde, da det er, hvad kontakten er der til.

 

Tweak fungerer sammen med iOS 6 og nyere på jailbroken iPhone, iPod touch og iPad. Det er ARM64 kompatibelt, så iPhone 5s og iPad Air burde ikke være noget problem.

Tweaks som AppSilence gør dig klar over den sande værdi af at have en jailbroken enhed, da dette er et område, som du ikke virkelig kan forvente, at producenten håndterer indbygget. Indrømmet, Apple introducerede ikke forstyrrelsestilstanden med iOS 6 for at imødegå sådanne problemer, men AppSilence udvider kun på konceptet på en god måde. Da jailbreak-butikken altid har været en god kilde til at give frugtfirmaet nogle værdifulde ideer til fremtidige iOS-iterationer, kan vi måske se noget bedre at komme ind i måske iOS 9.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer