loader
bg-category
Excel 2010 Duplicate & Unique Values

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Vil du finde duplikat eller unikke poster i Excel 2010? Muligheden er der, men placeringen er blevet ændret. Bemærk, at dette indlæg ikke handler om at fjerne dubletter, hvis dette er det du leder efter, så gå her.

Dem, der arbejder med Excel, ved, hvor nyttigt det er at finde duplikat / unikke værdier i regnearket. Det kan hjælpe os med at forstå data bedre, og det kan også være en god måde at krydjekontrol og verificere værdierne på.

Duplicate Værdier

Når du har indtastet alle værdier, skal du vælge de kolonner og rækker, i hvilke du vil søge efter gentagne værdier. Du kan vælge flere kolonner og rækker ved at holde Ctrl-tasten nede og derefter klikke på dem. Når du er færdig, skal du klikke på Conditional Formatting under Home-fanen, vælge Highlight Cells Rules og endelig vælge Duplicate Values.

Vælg derefter den farve, i hvilken du vil have de dobbelte værdier markeret i og tryk OK.

Nu vil alle dobbeltværdier blive fremhævet, og det bliver langt lettere at læse regnearket og finde nogle fejl (hvis det er tilfældet).

Unikke værdier

Som en bonus tip kan du også finde Unikke værdier og fremhæve dem. Vælg blot Unik fra rullemenuen, vælg farven for at fremhæve og tryk OK.

ASAP Hjælpeprogrammer (3. parts tilføjelse)

Det eneste problem er, at de dobbelte værdier fremhæves i samme farve, hvilket forvirrer brugerne. Hvis dette er dit problem, skal du prøve den gratis tilføjelse til Excel, der hedder ASAP Hjælpeprogrammer.

Denne tilføjelse tilføjer nogle fantastiske funktioner til Excel, herunder mulighed for at finde og fjerne dubletceller. Med denne tilføjelse kan du finde dubletter og markere dem i forskellige farver.

I øjeblikket skriver denne tilføjelse kun til Excel 2003, Excel 2007 og Excel 2010 (32-bit).

Download ASAP Hjælpeprogrammer

Denne tilføjelse er gratis til personlig brug. Hvis du søger at bruge det kommercielt, så bliver du nødt til at købe det.

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer