loader
bg-category
Microsoft Office (Word, Excel og PowerPoint) til iPad [Review]

Del Med Dine Venner

Forfatterens Artikler: Kenneth Douglas

Microsoft tog sin søde tid med at komme i gang med teknologien fra sine konkurrenter, og især for Redmond-selskabet at indrømme, at et stort flertal af Microsoft-produktbrugere også nyder Apples yderst succesfulde iPad. Faktisk synes Microsoft at have taget så lang tid at omfavne denne lille lille virkelighed, at mange velbyggede alternativer til Microsofts produkter er tilgængelige i iTunes App Store, der fungerer måske bedre end deres oprindelige inspirationer. Microsoft Office har været et så klassisk eksempel i nogen tid. Der er adskillige højkvalitetsalternativer til rådighed for iPad, som måske giver dig mulighed for at gøre mere end den originale kontorsuite, og selv Apples iWork-pakke kan håndtere alle sådanne opgaver helt fint. Nu, i går, har Microsoft endelig afsløret Word, Excel og PowerPoint til iPad, men med en fangst. Ikke desto mindre går vi i hånden lige efter hoppet.

Helt ærligt, før du er meget begejstret over, at MS Office (officiel) endelig er kommet på iPad, tænk igen - Word, Excel og PowerPoint apps, der er gratis for øvrigt, tilbyder kun visningsfunktioner, når de downloades, medmindre du har en Office365-abonnement. For den sidstnævnte får du en komplet blown office app suite, der fuldt ud er i stand til at give iWork et løb for sine penge, og endda en stor del af tredjeparts løsninger. Lad os se på de enkelte apps.

Microsoft Word til iPad

Den første er Microsoft Word til iPad. App'en, når den lanceres, giver et par indledende dias, hvorefter det beder dig logge ind med din Microsoft-konto. Det er ikke obligatorisk, men hvis du har dokumenter gemt i dit One Drive, kan det være en god idé at gøre det. Udover det, medmindre du har det lukrative Office365-abonnement, får du kun en seer til dine DOC- og DOCX-filer. Så snart du åbner et dokument, vises en vedvarende bjælke øverst, der beder dig om at aktivere eller på anden måde fortsætte med at fungere i skrivebeskyttet tilstand.

Jeg er ikke sikker på, om det er en teaser, eller Microsoft forsøger faktisk at friste dig for at få Office365, men du kan dybest set oprette en fil på din iPad ved hjælp af de tilgængelige skabeloner, omend ikke redigere noget. På nogen måde er det meget begrænset uden redigeringsfunktionerne. Interfaceet til Word til iPad ligner Ribbon UI af Microsoft-produkter, selvom iOS 7 Human Interface Guidelines er nøje fulgt. Samlet set er appen godt poleret og behagelig på øjnene.

Microsoft Excel til iPad

Den næste i køen er Microsoft Excel til iPad. Denne app, som er relateret til Word, fungerer på samme princip - vis et par indledende sider, tilbud om at forbinde din Microsoft-konto og endelig aktivere.

Grænsefladen ligner den af ​​Word til iPad tæt på, med Home, Insert, Formulas, Review og View faner øverst, mens den eneste med funktionelle indstillinger er fanen Vis, som giver dig mulighed for at vise / skjule formellinjen, arkfaner, overskrifter og netlinjer. Paner kan også fryses. Resten af ​​indstillingerne bliver tilgængelige med Office365 abonnementet.

Som sådan er de tilgængelige indstillinger stærke nok til at tjene det meste af dine regnearklednings- og redigeringsbehov. Formelunderstøttelse er fantastisk, og en der nemt kan trumfere, hvad Apple har tilbudt i sin Numbers-app.

Microsoft PowerPoint til iPad

At lukke foray er PowerPoint, som ikke er andet end de to tidligere. Det følger det samme skema og tilbyder den samme "view only" funktionalitet til den gratis version. Skabeloner er rigelige til at oprette nye præsentationer, hvis du har de særlige privilegier til at gøre det.

Hvad der er anderledes i PowerPoint-appen, er, at det er, der kan gengive diasshows præcis som de er blevet oprettet på appens skrivebordsmodel, selv med Office 2013-animationer. Du kan dog ikke ændre indstillinger af dias med den gratis version. De tilgængelige faner er Home, Insert, Transitions, Slide Show, Review og Shape - alt nok nok til at skabe imponerende præsentationer på farten.

Konklusion og dom

I al retfærdighed er jeg grundigt skuffet over Microsoft Office-pakken til iPad. Ikke fordi apps ikke er gennemtænkte og polerede, men på grund af den tilgang, som Microsoft tog. Det var allerede for sent, før virksomheden indså, at det var ved at gøre sine apps tilgængelige for konkurrentplatforme, og selv når det gjorde, er de alvorligt handicappede. En meget mindre brugerpopulation bærer et Office365-abonnement, og for at begrænse evnerne på en app på en sådan måde forsvinder det kun en dårlig smag i potentielle brugernes mund. Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg skifter til Office for iPad i stedet for at stole på iWork, som jeg ikke kun fik gratis med min iPad Air, men er fuldt udstyret og anvendelig ud af kassen. Mange brugere foretrækker at betale en upfront-pris og derefter få appen fuldt anvendelig til resten af ​​deres tid, men spørger $ 99 om året for at bruge noget, der har solide konkurrenter, giver bare ingen mening.

I en afsluttende notat synes Microsoft at have indset, at det gik lidt forkert i, hvordan det nærmer sig Office for iPad, men de skridt, som virksomheden tager, er almindelig latterlige. De gjorde Office-pakken til iPhone og Android (ikke iPad) helt anvendelig gratis og tilbyder nu gratis Office365-abonnementer til brugere, der - venter på det - gå ind i en Microsoft Store med deres iPad med Office-apps installeret. Hvis det ikke var nok, er der en anden fangst; tilbuddet gælder for Kun de første 50 kunder. Med det knappe antal Microsoft Stores, der er derude, er chancerne slanke, at du kan være heldig, men hej, det er alt Redmond-selskabet laver. Medmindre de styrker spillet, kan det ikke hjælpe Microsoft med at frigive disse apps.

Microsoft Word, Excel og PowerPoint til iPad kræver iOS 7.0 eller nyere for at arbejde, og kan tages i nedenstående links.

Installer Microsoft Word til iPad fra App Store

Installer Microsoft Excel til iPad fra App Store

Installer Microsoft PowerPoint til iPad fra App Store

Del Med Dine Venner

Dine Kommentarer